«Μαζί της στο κέντρο αποτοξίνωσης»: Η Άννα Βίσση σπάει τη σιωπή της για τον εθισμό της κόρης της Σοφίας Καρβέλα

October 23, 2023

«Μαζί της στο κέντρο αποτοξίνωσης»: Η Άννα Βίσση σπάει τη σιωπή της για τον εθισμό της κόρης της Σοφίας Καρβέλα


Διαφ.

Η Άννα Βίσση σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρυφώνος, η οποία θα προβληθεί την προσεχή Κυριακή, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, αλλά για τον αλκοολισμό της κόρης της, Σόφιας Καρβέλα.

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια για τη σχέση της με το Νίκο Καρβέλα «θέλαμε να χωρίσουμε, δεν είναι ότι δεν θέλαμε, απλά μάλλον δεν το αντέχαμε. Οι γυναίκες που είναι με το Νίκο, αλλά και οι άντρες που είναι μαζί μου, κάποιες φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τον συνέκριναν πολλές φορές».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Άννα Βίσση επεσήμανε «δεν θυμάμαι να έχω απατήσει, θυμάμαι, όμως, να έχω επιθυμήσει άλλους. Αν έπρεπε να δοθεί βραβείο καλύτερου πατέρα ή μητέρας, δεν θα το παίρναμε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος».

Όσον αφορά την εξάρτηση από το αλκοόλ της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα, σημείωσε «ήμουν εκεί, μαζί ήμασταν σε αυτό το κέντρο που ήθελε να μπει και να αποτοξινωθεί, ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνη ειδικά».

@thevissiexperience

ΤΕΤ Α ΤΕΤ, πρεμιερα, Κυριακη 29 Οκτωβριου, Alpha Κυπρου❤️ #annavissi #annavissiofficial #vissi #fy #fyp #fypシ #foryoupage #foryou @annavissiofficial

♬ original sound – TheVissiExperience⚡️


Πηγή