Ο γκαντέμης του ζωδιακού: Αυτό είναι το ζώδιο που του πάνε όλα ανάποδα, δεν συγκρίνεται η ατυχία του

October 23, 2023

Ο γκαντέμης του ζωδιακού: Αυτό είναι το ζώδιο που του πάνε όλα ανάποδα, δεν συγκρίνεται η ατυχία του


Διαφ.

Το πιο άτυχο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου είναι ο ιχθύς και δεν το σώζει τίποτα, καθώς δεν έχει κυβερνήτη τον Δία.

Όπως υπογραμμίζει στο BESTLIFE, o αστρολόγος KJ Atlas, τα ζώδια που δεν έχουν κυβερνήτη τον Δία δεν έχουν την τύχη με το μέρος τους, τονίζοντας «δεδομένου ότι ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας, τα ζώδια όπου ο Δίας δεν λειτουργεί στα καλύτερά του είναι λιγότερο πιθανό να είναι τυχερά».

Όσοι ανήκουν στους ιχθύες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι, όμως, τους αρέσει επίσης να ζουν τη ζωή τους σαν να ήταν μια ρομαντική κωμωδία, εξηγεί η αστρολόγος Inbaal Honigman.

Το ζώδιο του νερού χρειάζεται να ισορροπεί το δράμα με ένα καλό κλάμα κάθε τόσο και συνήθως αυτό γίνεται συχνά, αφού όλα του τα σχέδια ανατρέπονται συχνά και αντιμετωπίζει πολλές ατυχίες μέχρι να φτάσει στους στόχους του.

Το πιο άτυχο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου σαμποτάρει τον ίδιο του τον εαυτό

Η ατυχία τους είναι ένας συνδυασμός απλά ατυχών συγκυριών και άγχους, σαμποτάροντας κατά κάποιον τρόπο τον ίδιο τους τον εαυτό και προσελκύοντας την αρνητική ενέργεια με τις σκέψεις τους.

Όπως επισημαίνει και η Honigman «οι Ιχθύες νιώθουν ότι οι πλανήτες είναι εναντίον τους, παρόλο που στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο αυτό, αλλά το άγχος τους κάνει την τύχη τους να φαίνεται εντελώς φτωχή».


Πηγή