«Ήμουν κακός άνθρωπος, έγινα ρεζίλι»: Η Χριστίνα Λαμπίρη εξηγεί γιατί παράτησε μια καριέρα γεμάτη χρήμα & δόξα

October 23, 2023

«Ήμουν κακός άνθρωπος, έγινα ρεζίλι»: Η Χριστίνα Λαμπίρη εξηγεί γιατί παράτησε μια καριέρα γεμάτη χρήμα & δόξα


Διαφ.

Η Χριστίνα Λαμπίρη σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Happy Day”, μίλησε, για πρώτη φορά, για την αποχώρησή της από το Μακεδονία tv, για την πρόταση από το Open, για τα νέα της καθήκοντα και για τον λατρεμένο της εγγονό.

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια «σίγουρα κάτι μου λέει το σύμπαν για την τηλεόραση. Την τελευταία χρονιά στο Epsilon είπα κρεμάω το μικρόφωνο. Φαντάσου σε ποιο σημείο έφτασα να πω χωρίζουμε. Είχα χάσει τον εαυτό μου εντελώς. Ήμουν ένας κακός άνθρωπος, είχα καταφέρει να διώξω τον κόσμο που με παρακολουθούσε».

Η απογοήτευση της Χριστίνας Λαμπίρη για το Μακεδονία tv

Για την αποχώρησή της από το Μακεδονία tv επεσήμανε «απογοητεύτηκα από το Μακεδονία, έγινα ρεζίλι. Η απογοήτευση είχε να κάνει περισσότερο με τους συναδέλφους μου. Και στο Μega ήμασταν σίγουροι ότι θα βγαίναμε, δουλεύαμε σαν τα σκυλιά. Στο Μακεδονία έχουμε τίτλο εκπομπή, δελτίο τύπου, σκηνικό. Όλα αυτά με τάραξαν πάρα πολύ, η άκομψη ολοκλήρωση συνεργασίας. Δεν είχα ποτέ μια επίσημη ενημέρωση. Εγώ διάβαζα δημοσιεύματα. Ρωτούσα και είχαμε και plan b, οι ιθύνοντες με καθησύχαζαν. Με πείραξε που οι δημοσιογράφοι έμειναν χωρίς δουλειά και οι άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν και έδωσαν συνεντεύξεις και δεν έπαιξαν. Επίσημες εξηγήσεις δεν δόθηκαν».

Η πρόταση στη Χριστίνα Λαμπίρη από το Open

Για την πρόταση που δέχτηκε από το Open, σημείωσε «η πρόταση ήταν να γίνω project manager και ζήτησα κάποιες δικλείδες ασφαλείας. Εν τω μεταξύ μπήκα πολύ ενεργά στα δημοτικά, συν του ότι θέλω να έχω ελευθερία χρόνου. Έχω στερηθεί το παιδί μου και θέλω να ευχαριστηθώ τα εγγόνια μου. Επειδή είμαι της ευθύνης, δεν θα έλεγα ναι σε κάτι που δεν μπορώ να του αφιερωθώ 10 στα 10… Μου λείπει η τηλεόραση, γιατί είναι η δουλειά μου, αλλά όχι χωρίς κόστος. Όσοι λένε ότι δεν τους νοιάζουν τα νούμερα είναι σαν να έχεις μαγαζί το ανοίγεις το κλείνεις το ταμείο και δεν σε νοιάζει».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: