Δυστυχώς είναι αλήθεια: Νεκρός “χωρίς λόγο”, στα 60 του, ο Δημήτρης Αποστολάκος, τραγική φιγούρα η σύζυγός του

October 24, 2023

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Νεκρός “χωρίς λόγο”, στα 60 του, ο Δημήτρης Αποστολάκος, τραγική φιγούρα η σύζυγός του


Διαφ.

Ο Διευθυντής της ΔΟΥ Βόλου “έχασε” τη ζωή του, δέκα ημέρες μετά από επέμβαση ρουτίνας, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Ειδικότερα, ο έμπειρος εφοριακός, ιδιαίτερα γνωστός στην κοινωνία του Βόλου, άφησε την τελευταία του πνοή, καθώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε, δέκα μέρες μετά το χειρουργείο που έκανε.

Ο Διευθυντής της ΔΟΥ “έφυγε” από τη ζωή μετά από επέμβαση ρουτίνας

Τραγική φιγούρα η γυναίκα του, η οποία θέλησε να τον αποχαιρετίσει δημόσια, με μια σπαρακτική ανάρτηση στο προφίλ της στο facebook, υπογραμμίζοντας «Μετά από 32 χρόνια αγάπης και κοινής πορείας, μια εγχείρηση ρουτίνας μου πήρε μέσα σε δέκα μέρες τον Δημήτρη μου…Απρόσμενα και βάρβαρα. Τα λόγια είναι αδύναμα για να εκφράσω τη συντριβή που νιώθω. Θα είσαι πάντα δίπλα μου. Καλή αντάμωση…».

Ο αδικοχαμένος άντρας παρέμενε τις τελευταίες μέρες στην εντατική του Αχιλλοπούλειου νοσοκομείου, με τους γιατρούς να προσπαθούν μάταια να αποτρέψουν το μοιραίο, καθώς είχε επιδείνωση η κατάσταση της υγείας του.

Τελικά, χθες, Κυριακή, το πρωί, ο 59χρονος άφησε άφησε την τελευταία του πνοή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 10 ημέρες.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, η υγεία του Δημήτρη Αποστολάκου επιδεινώθηκε ραγδαία τα τελευταία 24ωρα και δυστυχώς “έφυγε” από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς, συναδέλφους, αλλά και φίλους του.


Πηγή