Φουλ ερωτευμένος ο Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Μόλις είδα την Τζόρτζια, είπα αξίζει ένας άντρας να της δώσει τα πάντα»

October 24, 2023

Φουλ ερωτευμένος ο Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Μόλις είδα την Τζόρτζια, είπα αξίζει ένας άντρας να της δώσει τα πάντα»


Διαφ.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα έχουν δεσμό, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος.

Μάλιστα, ο 83χρονος, Κωνσταντίνος Πλεύρης, μίλησε στον Alpha, για την 49χρονη τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του My Style Rocks. Αρχικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Υπήρχε ένα απέραντο κενό μέσα μου, που η σύντροφός μου το γέμισε. Είμαι πολύ τυχερός που την έχω γνωρίσει. Γνωριστήκαμε σε μία εκδήλωση. Μόλις την είδα για πρώτη φορά, είπα σε έναν φίλο μου ότι αυτή η γυναίκα αξίζει να της δώσει ένας άνδρας τα πάντα. Αρχικά, μου άρεσε η εμφάνισή της και εν συνεχεία διαπίστωσα ότι έχει ένα ουσιαστικό περιεχόμενο με μία ανεπανάληπτη γλυκύτητα και μία κλασική παιδεία».

Για τις ιδεολογικές του απόψεις και κατά πόσο αυτές έχουν επιρροή στη Τζόρτζια Σιακαβάρα, είπε: «Τα ιδεολογικά δεν τα συζητάμε. Έχουμε αφήσει το παρελθόν στην άκρη και ασχολούμαστε με το παρόν και το μέλλον. Είναι μία σχέση, η οποία δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει. Πάντως, δεν πρόκειται να οδηγήσει σε μία διακοπή».

Όπως συμπλήρωσε ο 83χρονος, ο γιος του, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης έχει γνωρίσει τη Τζόρτζια Σιακαβάρα. «Ο γιος μου μού λέει να κάνω ό,τι μου αρέσει και δεν ρωτάω κανέναν. Έτυχε να βρεθούμε», σημείωσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.


Πηγή