Νέα απόπειρα αρπαγής ανηλίκων: Όλοι ψάχνουν αυτόν τον άντρα με το μαύρο τζιπ – “Έλα μέσα να σου δείξω κάτι φοβερό”

October 24, 2023

Νέα απόπειρα αρπαγής ανηλίκων: Όλοι ψάχνουν αυτόν τον άντρα με το μαύρο τζιπ – “Έλα μέσα να σου δείξω κάτι φοβερό”


Διαφ.

Απόπειρα αρπαγής ανηλίκων σημειώθηκε στην Εύβοια, όχι μία, αλλά τρεις φορές, μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες, σε δύο γειτονικούς δήμους.

Ο άνδρας με το μαύρο τζιπ έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στα στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Ευβοίας, που ερευνούν τα τρία περιστατικά.

Ειδικότερα, κάμερες ασφαλείας στο Μαντούδι, έχουν καταγράψει ένα μαύρο όχημα με φιμέ τζάμια, να πλησιάζει δύο 9χρονα, ένα κορίτσι και ένα αγόρι, με λίγα λεπτά διαφορά, σε διαφορετικούς δρόμους του χωριού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπίσει τον οδηγό του.

Μια τρίτη καταγγελία έγινε για ένα αντίστοιχο περιστατικό στο χωριό Τριάδα, του δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, με τις αρχές να εξετάζουν αν οι αναφορές των παιδιών συνδέονται, αλλά και ποιες είναι οι προθέσεις του άγνωστου οδηγού του μαύρου τζιπ.

“Θες να έρθεις να σου δείξω κάτι φοβερό που έχω στο σπίτι μου;”, φέρεται να υπογράμμισε ο άνδρας στο 9χρονο αγόρι, το οποίο συνάντησε στο δρόμο για το φροντιστήριο, στις 18:45 της περασμένης Πέμπτης, στην οδό Μεταλλωρύχων, με βάση τα όσα ανέφερε η μητέρα του στις Αρχές.

Ξεκίνησε αμέσως να του κάνει ερωτήσεις και στη συνέχεια του πρότεινε να τον ακολουθήσει, ωστόσο, ο 9χρονος αρνήθηκε και κρύφτηκε πίσω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Σχεδόν μία ώρα νωρίτερα, στις 17:30, είχε προσεγγίσει σε άλλο δρόμο, στο Μαντούδι και την 9χρονη, την οποία ρώτησε “κοριτσάκι θες να σε πάω στο σπίτι σου; Μπες μέσα να σε πάω. Έλα μέσα, δεν θα πάθεις τίποτα”, αλλά το κορίτσι αρχίσει να τρέχει με κατεύθυνση το σπίτι της.

Η απόπειρα αρπαγής ανηλίκων έχει τρομοκρατήσει τους γονείς στην Εύβοια

Και οι δύο καταγγελίες έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα, την περασμένη Παρασκευή, με τα παιδιά να περιγράφουν έναν άνδρα περίπου 50 ετών, με διαφορετικά χαρακτηριστικά και διαφορετικά οχήματα.

Από το βιντεοληπτικό υλικό που συγκέντρωσαν οι Αρχές, φαίνεται ότι είναι το ίδιο πρόσωπο, αλλά δεν έχει εντοπιστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σχετικά με την καταγγελία στο χωριό Τριάδα, οι Αρχές αναζητούν δύο άγνωστους άνδρες, που φέρεται να προσπάθησαν να αρπάξουν ένα 12χρονο κορίτσι από στάση λεωφορείου, την Παρασκευή, το πρωί.

“Σε περίπτωση που παρατηρήσετε οτιδήποτε αξιοπερίεργο ή ύποπτο, παρακαλούμε να ενημερώνετε άμεσα τις αρμόδιες αρχές”, σημειώνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσαπίων, ενώ απηύθυνε έκκληση στους γονείς για επαγρύπνηση και προσοχή.

Απόπειρα αρπαγής ανηλίκων στην Εύβοια


Πηγή

Διαβάστε επίσης: