«Η Κάκια Αναλυτή πέθανε και το τσιγάρο έκαιγε στο τασάκι. Δεν άντεξε μακριά από τον Κώστα Ρηγόπουλου»

October 25, 2023

«Η Κάκια Αναλυτή πέθανε και το τσιγάρο έκαιγε στο τασάκι. Δεν άντεξε μακριά από τον Κώστα Ρηγόπουλου»


Διαφ.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ζωή Ρηγοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και στον Τάσο Μπιμπσίδη με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Μετά τη φωτιά» του ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον θάνατο των γονιών της, αλλά και στον ερχομό του γιου της σε νεαρή ηλικία.

Ζωή Ρηγοπούλου: Όσα είπε στην εκπομπή

Ειδικότερα, η Ζωή Ρηγοπούλου εξομολογήθηκε πως «στα 18 μου είχα μπει στο Πανεπιστήμιο, είχα μπει και στη δραματική σχολή και έκανα και το παιδί. Πολύ περίεργο, εγώ ήμουν του τύπου «βάζω το παιδί στο μάρσιπο και πάω στη διαδήλωση». Μου έλεγαν ότι έχει καπνογόνα και απαντούσα, «ε και;». Έχεις άγνοια κινδύνου. Δεν λες ούτε «α το παιδί περπάτησε», «α το παιδί μίλησε». Ε, ωραία δεν θα μίλαγε;»

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός πρόσθεσε: «Και οι δυο μου γονείς έφυγαν από τη ζωή πριν φτάσουν τα 70. Ήταν πολύ άγριο. Δηλαδή η μαμά μου πέθανε και το τσιγάρο της έκαιγε στο τασάκι. Δεν προετοιμάστηκα, πολύ εγωιστικό αλλά δεν προετοιμάστηκα για αυτό».

«Η μητέρα μου «έφυγε» ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Ήθελε να πάει να τον ακολουθήσει», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Ζωή Ρηγοπούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1.


Πηγή