Όλοι σχολιάζουν το τεράστιο κεφάλι του: Χαμός με τον γιο της Πάρις Χίλτον – «Υπάρχουν άρρωστοι άνθρωποι»

October 25, 2023

Όλοι σχολιάζουν το τεράστιο κεφάλι του: Χαμός με τον γιο της Πάρις Χίλτον – «Υπάρχουν άρρωστοι άνθρωποι»


Διαφ.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Πάρις Χίλτον, καθώς πριν από μερικούς μήνες απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Πριν από μερικές ημέρες, η χρυσή κληρονόμος δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μερικές φωτογραφίες με τον γιο της από το πρώτο τους κοινό ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Πάρις Χίλτον: Η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια για το μέγεθος του κεφαλιού του μωρού της

Ειδικότερα, η 42χρονη Χίλτον θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους και πριν από μερικές ημέρες μοιράστηκε μαζί τους μερικές φωτογραφίες της με τον γιο της, από το πρώτο τους κοινό ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Η ανάρτησή της έλαβε εκατοντάδες σχόλια, με αρκετά, όμως, από αυτά, να επικεντρώνονται στο μέγεθος του κεφαλιού του γιου της, τονίζοντας ότι είναι πολύ μεγάλο και ότι έχει περίεργο σχήμα.

Έτσι, θέλησε να απαντήσει, αναφέροντας: «Υπάρχουν μερικοί άρρωστοι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο. O άγγελός μου είναι απόλυτα υγιής. Και ναι, φυσικά και έχει πάει σε γιατρό, απλά έχει μεγάλο εγκέφαλο», έγραψε στα σχόλια.

Λίγη ώρα αργότερα, η Πάρις Χίλτον μοιράστηκε μια δήλωση σε insta story, ως απάντηση στον αρνητισμό που λαμβάνει. Στην ανάρτησή της γράφει:

Ζώντας τη ζωή στο προσκήνιο, τα σχόλια είναι αναπόφευκτα, αλλά η στοχοποίηση του παιδιού μου, ή οποιουδήποτε άλλου για αυτό το θέμα, είναι απαράδεκτη. Αυτό πληγώνει την καρδιά μου βαθύτερα από ό,τι μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις.

Έχω δουλέψει σκληρά για να καλλιεργήσω ένα περιβάλλον που αφορά την αγάπη, τον σεβασμό και την αποδοχή και περιμένω το ίδιο σε αντάλλαγμα.

Ο γιος μου είναι ο κόσμος μου και ήταν η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής μου. Κάθε μέρα μαζί του είναι μια υπενθύμιση για το τι πραγματικά έχει σημασία. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που στοχεύουν μια τέτοια αθωότητα. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλον με περισσότερη καλοσύνη και ενσυναίσθηση”.

Πάρις Χίλτον


Πηγή