Δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να τον σώσουν: Νεκρός ο Παύλος Κλεπετσάνης, μπροστά στα μάτια της έντρομης συζύγου του

October 25, 2023

Δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να τον σώσουν: Νεκρός ο Παύλος Κλεπετσάνης, μπροστά στα μάτια της έντρομης συζύγου του


Διαφ.

Ανείπωτη θλίψη στην πανεπιστημιακή κοινότητα της Πάτρας για τον αιφνίδιο θάνατο του καθηγητή Πανεπιστημίου Παύλου Κλεπετσάνη.

Καθηγητής Πανεπιστημίου κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στα μάτια της συζύγου του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 60χρονος άνδρας κατέρρευσε αιφνίδια μπροστά στη σύζυγό του. Άμεσα ειδοποιήθηκαν ΕΚΑΒ και Αστυνομία για την παροχή πρώτων βοηθειών στη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως, οι διασώστες μόλις έφθασαν διαπίστωσαν ότι είχε ήδη καταλήξει.

Καθηγητής στη Φαρμακευτική Σχολή του πανεπιστημίου

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στην πανεπιστημιακή κοινότητα της Πάτρας, καθώς επρόκειτο για τον γνωστό ακαδημαϊκό, κ. Παύλο Κλεπετσάνη, ο οποίος εκτελούσε χρέη αναπληρωτή καθηγητή στη Φαρμακευτική Σχολή του ΑΕΙ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ανακοπή ως την αιτία που οδήγησε στον θάνατό του, ενώ για το συμβάν σχηματίζεται δικογραφία από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Τμήματος Φαρμακευτικής

Σε ανακοίνωσή του για τον θάνατο του Καθηγητή Παύλου Κλεπετσάνη, το Τμήμα Φαρμακευτικής αναφέρει:

Με θλίψη και συντριβή, είμαστε υποχρεωμένοι να αναγγείλουμε στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα πως πριν λίγες ώρες, ο αγαπημένος μας Συνάδελφος, ο πολύτιμος Συνεργάτης, ο Φίλος μας,

Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματός μας Παύλος Κλεπετσάνης άφησε την τελευταία του Πνοή.

Ήρεμος και ασφαλής πια μας αφήνει στη φυσική Σιωπή του η οποία θα αναδεικνύει διαρκώς το μέγεθος του Έργου και της Προσωπικότητάς του, το εύρος των Συναισθημάτων του και το ανεξάντλητο περίσσευμα της Διάνοιας και της Ψυχής του.

Υπήρξαμε Παύλε, τυχεροί που ζήσαμε κοντά σου.

Σε ευχαριστούμε για όλο το ταξίδι.

Πορεύσου σου στην Χαρά του Κυρίου μας με τις πρεσβείες των Αγίων και την Αγάπη μας.

Η Κοσμητεία εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την αιφνίδια απώλεια του Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Φαρμακευτικής Παύλου Κλεπετσάνη.

Ο εκλιπών υπήρξε εξαίρετος ακαδημαϊκός δάσκαλος, ο οποίος υπηρέτησε με ήθος το Πανεπιστήμιο, τη Σχολή μας και το Τμήμα Φαρμακευτικής.

Η παρακαταθήκη που αφήνει στους συναδέλφους είναι πολύτιμη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ο Κοσμήτορας Αναστάσιος Αθανασόπουλος, Καθηγητής”.

Πότε θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον ακαδημαϊκό

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων, στο Α’ κοιμητήριο Πατρών.

Πηγή: thebest.gr


Πηγή