Βρήκε την κολλητή της στη φυλακή: H Πισπιρίγκου κάνει παρέα μόνο με τη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνó

October 25, 2023

Βρήκε την κολλητή της στη φυλακή: H Πισπιρίγκου κάνει παρέα μόνο με τη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνó


Διαφ.

Για το πώς περνά τις ημέρες της στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε συγκρατούμενή της.

Η μητέρα που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας κάνει παρέα με τη μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια, σύμφωνα με την κρατούμενη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι «μια χαρά, βασίλισσα. Δηλαδή, με δίσκους τα θέλει όλα. Ό,τι δεν της αρέσει της το αλλάζουν, εμείς είμαστε τα ζώα μέσα στην φυλακή, αυτή είναι κυρία. Πολύ ψυχρή γυναίκα. Δεν την νοιάζει τίποτα σαν να είναι σπίτι της», είπε η κρατούμενη στο STAR.

Όσον αφορά για τις παρέες της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα στη φυλακή, η κρατούμενη απαντά πως «κάνει παρέα μόνο με την μάνα της 12χρονης. Μαζί προαυλίζονται, μαζί τρώνε, μαζί είναι στο κελί… Φιλίες δεν κάνει, δεν τις κάνει κανένας φίλες. Δημιουργεί προβλήματα με τα φαγητά, το γυρνάει πίσω αν δεν της αρέσει, και ζητάει κάτι άλλο. Αυτή παραγγέλνει από το καφενείο, όχι σαν εμάς από την καντίνα. Αυτή είναι η κυρία μέσα στην φυλακή».

Η συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε τον λόγο για τον οποίο εκείνη βρέθηκε στη φυλακή: «Στον Κορυδαλλό εγώ βρέθηκα γιατί πήγα να μείνω σε ένα ξενοδοχείο που δούλευα, όπου γνώρισα δύο ανθρώπους. Έναν κοντό που έπιασαν μαζί μου, και τον ψηλό, τον δραπέτη. Κάποια μέρα, οι τρεις τους πήγαν για ψώνια, με τον δραπέτη να έχει μαζί του δύο σάκους. Η αστυνομία που τους παρακολουθούσε, σταμάτησε το ταξί στο οποίο επέβαιναν και τους συνέλαβε. Δεν είδα κάτι κακό. Δεν ήξερα τι είχε μέσα ούτε στον μεγάλο σάκο, ούτε στον μικρό. Είχε ένα Καλάσνικοφ μέσα. Δεν υπήρχε κανένα ένταλμα εναντίον μου, καμία πληροφορία για εμένα, δεν είχα απασχολήσει ποτέ της Αρχές».


Πηγή