«Είμαι πολύ τυχερή»: Το ανακοίνωσε η Καίτη Γαρμπή για τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά και όλοι την αποθεώνουν

October 25, 2023

«Είμαι πολύ τυχερή»: Το ανακοίνωσε η Καίτη Γαρμπή για τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά και όλοι την αποθεώνουν


Διαφ.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς αποτελούν ένα από τα ζευγάρια πρότυπο της ελληνικής σόουμπιζ.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και παραμένουν αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Σε μια χρονική περίοδο που ειδικά στη σόουμπιζ οι σχέσεις δεν κρατούν πολύ, η Γαρμπή και ο Σχοινάς αποτελούν την εξαίρεση.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της όπου εκείνος την κοιτά με αγάπη και έγραψε στη λεζάντα: Σαν με κοιτάς… @dionisis_sxoinas ❤️

“Είμαι τυχερή, γιατί ξέρω πως είμαι μια από τις λίγες τραγουδίστριες που συνδυάζουν μια πολύ ικανοποιητική επαγγελματική και μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή”

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει πει για την προσωπική της ζωή:

“Η μητρότητα είναι τίτλος τιμής και ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής μου. Είναι δύσκολο για μια γυναίκα σήμερα να είναι – εκτός όλων των άλλων – μητέρα και καριερίστα. Είμαι τυχερή, γιατί ξέρω πως είμαι μια από τις λίγες τραγουδίστριες που συνδυάζουν μια πολύ ικανοποιητική επαγγελματική και μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή”.

“Μέσα στα 35 χρόνια που κάνω καριέρα κατάφερα να διαφυλάξω την ψυχική μου υγεία για το παιδί μου και παράλληλα έδωσα στη δουλειά μου το καλύτερο που μπορούσα”, επισημαίνει χαρακτηριστικά.

“Τον Δημήτρη τον έχω από πέρσι μαζί μου στις καλοκαιρινές μου συναυλίες. Βέβαια συγκινούμαι που μοιράζομαι μαζί του την ίδια πίστα και τον καμαρώνω, γιατί εμφάνιση σε εμφάνιση έχει τρομερή εξέλιξη και κάθε φορά κερδίζει όλο και μεγαλύτερη μερίδα από το κοινό που έρχεται να μας δει”, αναφέρει για τις κοινές εμφανίσεις με τον γιο της η Καίτη Γαρμπή.

“Είναι ένας καλλιτέχνης με τρομερό ταλέντο και με αυτό κατάφερε και πέρασε τις “Συμπληγάδες”… κατά κόσμον Διονύση Σχοινά. (γέλια) Η συμβουλή του πατέρα του είναι: ό,τι κάνεις να το κάνεις τέλεια. Η δική μου είναι: να είσαι ο εαυτός σου και θα σε λατρέψουν”, εξομολογείται η δημοφιλής τραγουδίστρια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: