Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από το MEGA: Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα για τη βασίλισσα της Ελληνικής τηλεόρασης

October 26, 2023

Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από το MEGA: Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα για τη βασίλισσα της Ελληνικής τηλεόρασης


Διαφ.

Η Ελένη Μενεγάκη, όπως φαίνεται, τον Ιούνιο θα αποχαιρετήσει την εκπομπή της καθώς λήγει το συμβόλαιο της. Τι μέλλει γενέσθαι για την παρουσιάστρια;

Ο κύκλος της μεσημεριανής ζώνης φαίνεται πως κλείνει για την Ελένη Μενεγάκη σύμφωνα με ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Παρόλα αυτά, μπορεί να αποχαιρετά την εκπομπή της αλλά όχι και τον σταθμό. Ειδικότερα, το κανάλι της Καλλιθέας έχει κάνει πρόταση στην παρουσιάστρια να παρουσιάσει εκπομπή στη βραδινή ζώνη και με αναπροσαρμογή των χρημάτων της. Όμως δεν την διεκδικεί μόνο το MEGA. Η παρουσιάστρια φημολογείται πως έχει δεχθεί πρόταση και από το ΣΚΑΙ.

Ελένη Μενεγάκη

Συγκεκριμένα ο Χάρης Λεμπιδάκης ανέφερε: «Είθισται να έχει μία εισήγηση από τον σταθμό για να ανεώσει τη συνεργασία της. Αυτό δεν έγινε φέτος. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ολοκληρώνει την εκπομπή της στα τέλη Ιουνίου. Είναι οριστικό, δεν τίθεται θέμα να συνεχιστεί του χρόνου η εκπομπή.»

«Αυτό το γνωρίζουν και οι βασικοί της συνεργάτες και έτσι κλείνει το κεφάλαιο της συνεργασίας σε ό,τι αφορά τη μεσημεριανή ζώνη. Η μόνη πρόταση που έχει είναι σε εβδομαδιαία βάση στη βραδινή ζώνη. Αν θα το δεχτεί… Υπάρχουν κανάλια που τη θέλουν, υπάρχει και ο ΣΚΑΪ».

Ελένη Μενεγάκη

Επίσης ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: «Το πρώτο πράγμα που θα συζητήσει το Mega είναι γενναία αναπροσαρμογή του οικονομικού»!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:


Πηγή