Χαμογελάει και πάλι η Ρούλα Πισπιρίγκου: Τούμπα όλα στην υπόθεσή της, έμαθε τα ευχάριστα μετά την «παγωμάρα»

October 26, 2023

Χαμογελάει και πάλι η Ρούλα Πισπιρίγκου: Τούμπα όλα στην υπόθεσή της, έμαθε τα ευχάριστα μετά την «παγωμάρα»


Διαφ.

Στο πλαίσιο της πολυσυζητημένης υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου, η ίδια ζητά την επιστροφή του δικηγόρου Αλέξη Κούγια για να αναλάβει την υπεράσπισή της. Παράλληλα, προτείνει την κλήση δύο γενετιστών από το εξωτερικό, προκειμένου να ρίξουν φως στα μεγάλα ερωτηματικά της υπόθεσης.

Αλέξης Κούγιας: Ξανά στο πλευρό της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στο πλαίσιο της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου, η κατηγορούμενη ανακοίνωσε την ανάκληση του διορισμού των δύο από τους τρεις δικηγόρους που είχαν οριστεί από το δικαστήριο, μετά την παραίτηση του προηγούμενου συνηγόρου της. Ακόμα ζήτησε εκ νέου την παρουσία του Αλέξη Κούγια στα έδρανα της υπεράσπισης.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η ίδια η κατηγορούμενη ανακοίνωσε στους δικαστές ότι η αδερφή της επικοινώνησε με τον κύριο Κούγια και την συνεργάτιδά του, ενημερώνοντάς τους για την πρόθεσή τους να επανέλθουν στη θέση της υπεράσπισης.

Συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Νέο αίτημα εξέτασης μαρτύρων

Στη σημερινή εκδίκαση, η Ρούλα Πισπιρίγκου υπέβαλε ένα νέο αίτημα για την εξέταση μαρτύρων γενετιστών από το εξωτερικό. Ταυτόχρονα, ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη αποκάλεσε το αίτημα αυτό προσχηματικό, καλώντας το δικαστήριο να ανοίξει άμεσα τον κύκλο της απολογίας της κατηγορούμενης.

Το δικαστήριο μετά από σχετική πρόταση και της εισαγγελεως απέρριψε τελικά το αίτημα που επέλεξε να υποβάλει η ίδια η κατηγορούμενη και όχι κάποια από τις τρεις αυτεπαγγέλτως διορισμένες δικηγόρους τους . «Θα ήθελα να εγχειρίσω ένα έγγραφο. Ζητάω να κληθούν δυο νέοι μάρτυρες. Μου είπαν να το φέρω εγώ» ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου.


Πηγή