Ξημέρωσε η πιο «μαύρη» ημέρα για την Μέλπω Κωστή: Τα σπαρακτικά λόγια για το νεκρό παιδί της

October 26, 2023

Ξημέρωσε η πιο «μαύρη» ημέρα για την Μέλπω Κωστή: Τα σπαρακτικά λόγια για το νεκρό παιδί της


Διαφ.

Σήμερα, η ηθοποιός Μέλπω Κωστή μοιράστηκε ένα συγκλονιστικό ποστ που σπάει καρδιές, καθώς συμπληρώνονται 19 χρόνια από τοναπώλεια του γιου της, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ένα τροχαίο δυστύχημα, οδηγώντας το μηχανάκι του.

Μέλπω Κωστή: Το συγκινητικό αντίο

Η ηθοποιός αντιμετώπισε τις πιο δύσκολες στιγμές που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος, αλλά παρόλα αυτά, βρήκε τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της και να συνεχίσει τη ζωή της με την κόρη της. Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα δύσκολη γι’ αυτήν και αποτελεί μια ημέρα που έχει χαραχτεί βαθιά στην ψυχή της. Στο ποστ της, δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου της και έγραψε: “Πάντα λείπεις.”

Ακολουθεί η ανάρτηση της:

Τα όσα είχε αναφέρει παλαιότερα:

Στο παρελθόν η γνωστή ηθοποιός έχει αναφέρει σε συνέντευξή της: «Θέλει πολύ χρόνο για να περάσει ο πόνος και να διακοπεί η συναισθηματική σύνδεση. Χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά. Γιατί αυτή η απώλεια είναι αφύσικη και δεν τη χωράει ο ανθρώπινος νους. Αλλά το μυαλό μας και η ψυχή μας έχουν μεγάλη δύναμη και εμείς στη ζωή μας λειτουργούμε ένα πολύ μικρό κομμάτι τους.

Νομίζουμε ότι ξέρουμε τις δυνατότητες της σκέψης μας, του σώματος μας. Δεν τις γνωρίζουμε όμως. Ο άνθρωπος που πενθεί πρέπει να βρει τα θετικά κομμάτια της ζωής και να συνεχίσει να περπατά στο δικό του μονοπάτι. Είναι εγωιστικό να πω “χάθηκε το παιδί μου, πονάω, κατεβάζω ρολά”, να αφεθώ σε αυτό το θλιβερό βίωμα, να χαθώ από τη φασαρία του κόσμο και να μη με νοιάζει κανένας άλλος άνθρωπος, ούτε τα άλλα μου παιδιά, ο άνδρας μου, οι φίλοι μου, οι συνάδελφοι μου, ο κόσμος όλος.Είμαι η μοναδική που έχασε το παιδί της για να τα εγκαταλείψω όλα; Προφανώς και όχι. Η ζωή συνεχίζεται. Και πώς θα συνεχιστεί;

Κρατώντας το μυαλό μου απασχολημένο με πολλή εργασία και διάβασμα. Εγώ απευθύνθηκα και σε γιατρό και έκανα ψυχοθεραπεία. Ζήτησα ψυχολογική υποστήριξη»


Πηγή