«Γράφουν ότι είμαι 80 χρονών, αν είναι δυνατόν»: Ξέσπασε η Μαρία Ιωαννίδου με τα δημοσιεύματα για την ηλικία της

October 26, 2023

«Γράφουν ότι είμαι 80 χρονών, αν είναι δυνατόν»: Ξέσπασε η Μαρία Ιωαννίδου με τα δημοσιεύματα για την ηλικία της


Διαφ.

Η Μαρία Ιωαννίδου έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, συζητώντας θέματα όπως η αυτοβιογραφία της, η Ναταλία Γερμανού και το θέμα της ηλικίας της. Οι αυτές οι δηλώσεις αποτελούν μια ευκαιρία για την κοινή γνώμη να μάθει περισσότερα για τη ζωή και τις απόψεις της γνωστής ηθοποιού, αναδεικνύοντας σημαντικές πτυχές της καριέρας και της προσωπικής της ζωής.

Μαρία Ιωαννίδου: Τα όσα ανέφερε

«Εμπνέομαι από το ταλέντο μου για τις εμφανίσεις μου, είμαι πολύ σεμνή. Θα γινόμουν μελαχρινή για τις ανάγκες κάποιου ρόλου. Η αυτοβιογραφία μου θα γίνει σίριαλ και θα υποδύομαι τη μητέρα μου, που ήταν μελαχρινή. Θα προτείνω στη Ναταλία Γερμανού να παίξει. Δεν βλεπόμαστε πολύ γιατί είναι απασχολημένη. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει. Τα έχω χάσει όλα, είμαι μια φτωχιά. Εντάξει, έχω να φάω. Γράφουν ότι είμαι 80 χρονών, αν είναι δυνατόν! Το γράφουν χάκερ και είναι και σιχαμένοι. Είμαι καλλιτέχνης, είμαι γυναίκα, δεν πούρεψα ακόμα», είπε αρχικά.

Η Μαρία Ιωαννίδου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Με πληγώνει που δεν είμαι στο Fame Story. Δεν εκτιμούν και δεν σέβονται, δεν υπάρχει σεβασμός, το λέω και για τον κύριο Κοκλώνη. Πρέπει να σέβονται την ιστορία, μερικοί από εμάς έχουμε γράψει ιστορία».

Ακολουθεί απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή