Παίρνουν επιτέλους μια ανάσα: Λεφτά με το τσουβάλι και καλά νέα για 2 Ζώδια, λέει η Άση Μπήλιου

October 26, 2023

Παίρνουν επιτέλους μια ανάσα: Λεφτά με το τσουβάλι και καλά νέα για 2 Ζώδια, λέει η Άση Μπήλιου


Διαφ.

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Με κάποιο τρόπο τόσο σήμερα όσο και αύριο, είναι σαν να έχουμε σε όλη τη διάρκεια των δυο ημερών τη Σελήνη να μην κάνει κύριες όψεις κι αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να πιεστούμε για να έχουμε αποτελέσματα, ούτε να κάνουμε εκκινήσεις, να υπογράψουμε δεσμευτικές συμφωνίες ή να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Με δυο μέρες Σελήνη κενή πορείας και την τρίτη μέρα έκλειψη Σελήνης θα υπάρχει ένα διαρκώς αυξανόμενο σκηνικό νευρικότητας.

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε τη διάθεση που δείχνετε στους γύρω σας και δείξτε πνεύμα συνεργασίας ακόμη κι αν ξέρετε ότι οι άλλοι δεν θα κάνουν όπως ακριβώς εσείς αυτό που θέλετε. Κοιτάξτε να βρείτε κοινό έδαφος και πνεύμα συνεννόησης. Είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σε μια τόσο απαιτητική μέρα. Ακόμη προσοχή σε θέματα υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ούτε η σημερινή ούτε η αυριανή μέρα είναι θετικές αν θέλετε να διεκδικήσετε κάτι στο χώρο εργασίας, γιατί μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια απόρριψη του αιτήματός σας. Προτιμήστε για κάτι τέτοιο την άλλη εβδομάδα που είναι πιο άνετη για σας. Ακόμη μην εμπλακείτε σε μάχες μέσα στο χώρο της δουλειάς γιατί δεν θα βρείτε το δίκιο σας και μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιθανώς να βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες σας στην επιφάνεια ή να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές. Αντί όμως να πέσετε με εμμονή και πάθος να υπεραναλύσετε τις καταστάσεις όπως συνηθίζετε, καλύτερα να κρατήσετε μια πιο αποστασιοποιημένη στάση και να είστε πιο υπομονετικοί σε σχέση με τα αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα θέματα σας, αλλά προσέξτε και τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσοχή που δίνετε στα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας για να μην ακούσετε παράπονα από τη μία ή την άλλη πλευρά. Αρκετά απαιτητική η σημερινή μέρα είτε σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας, είτε σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια.

ΛΕΩΝ

Ίσως νιώσετε μεγαλύτερη πίεση από κάποιο άτομο ή μια κατάσταση και αυτό να σας εξωθήσει κι εσάς σε μια πιο νευρική και επιθετική στάση απέναντι στους άλλους. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη που συνοδεύεται από τη σύνοδο Ερμή και Άρη φημίζεται για την βιαιότητα στα λόγια, γι’ αυτό προσέξτε μην πείτε κάτι πάνω στα νεύρα σας και μετά το μετανιώσετε ακαριαία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αποφύγετε τις διενέξεις τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά και προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι σε ό,τι κάνετε. Υγεία, σχέσεις, οδηγική συμπεριφορά χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή. Η Σελήνη στον Κριό δεν είναι από τις αγαπημένες σας θέσεις καθώς αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και το αίσθημα της ασφάλειας.

ΖΥΓΟΣ

Καλύτερα να εστιαστείτε στους στόχους σας και να αφοσιωθείτε στις δικές σας φιλοδοξίες. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό από το μεσημέρι κι έπειτα, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Πιθανώς να υπάρχει κάποια καλή δικαιολογία για κάτι τέτοιο, μπορεί όμως απλά να υπάρχει μια ατμόσφαιρα έντασης με διαφωνίες και διαμάχες στο χώρο της δουλειάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ σημαντικό σήμερα να προσέξετε τα έξοδά σας και γενικότερα τα οικονομικά. Αποφύγετε σήμερα και αύριο επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή οικονομικές συναλλαγές κι ακόμη περισσότερο αγορές που γίνονται με παρόρμηση και βιασύνη και δεν στηρίζονται στην λογική και την προσεκτική αποτίμηση των αναγκών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε εσείς αυτά που θέλετε όσο πιο καθαρά και με συνοχή μπορείτε κι από κει κι έπειτα μην ασχολείστε τόσο πολύ πως τα εκλαμβάνουν οι άλλοι. Προσέξτε περισσότερο σήμερα και αύριο εντάσεις, σχέσεις, υγεία και οδηγική συμπεριφορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αποφύγετε να εμπλακείτε σε τσακωμούς και εντάσεις τόσο με μεγαλύτερα άτομα στην οικογένεια όσο και με άτομα που έχουν λόγο για την δουλειά σας. Οι κόντρες και οι αψιμαχίες δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Προσπαθήστε να αυτοκυριαρχηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιθανώς να υπάρχει μια ατμόσφαιρα έντασης με τους συνεργάτες σας ή μπορεί να έχετε κολλήσει σε μια σκέψη, σε μια κατάσταση, σε ένα πρόσωπο και να μην μπορείτε να δείξετε ευελιξία και ανεκτικότητα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες ό,τι κι αν είναι αυτό που σας απασχολεί.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα νεύρα σας μπορεί να δοκιμαστούν αρκετά σήμερα που ξεκινά η επιρροή της επερχόμενης έκλειψης που θα ολοκληρωθεί μεθαύριο κυρίως με άτομα από το περιβάλλον εργασίας. Κάποιοι μπορεί να παίζουν με την υπομονή σας, να μην σας δίνουν πειστικές απαντήσεις στα ερωτηματικά σας, να σας απογοητεύουν με τη στάση τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: