Αφροδίτη Σφακιανάκη: Η καλλονή 28χρονη κόρη του Νότη είναι “φτυστή” ο διάσημος μπαμπάς της & ασχολείται με τη μόδα

October 27, 2023

Αφροδίτη Σφακιανάκη: Η καλλονή 28χρονη κόρη του Νότη είναι “φτυστή” ο διάσημος μπαμπάς της & ασχολείται με τη μόδα


Διαφ.

Ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής Νότης Σφακιανάκης μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, προκαλώντας ανησυχίες στους ακόλουθούς του λόγω της απόφασής του να αποσυρθεί από τη δισκογραφία και τις ζωντανές εμφανίσεις. Παρά ταύτα, μαρτυρίες από φίλους και στενούς ανθρώπους του, καθώς και μια πρόσφατη φωτογραφία του, επιβεβαιώνουν ότι βρίσκεται καλά και παραμένει δίπλα στη σύζυγο του και μητέρα των παιδιών του.

Νότης Σφακιανάκης: Η οικογένεια του

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με τη Βρετανή Κίλι, την οποία γνώρισε στην πατρίδα του στην Κω, όπου εκείνη δούλευε ως ξεναγός. Μαζί έχουν δύο παιδιά, τα δίδυμα Αφροδίτη και Απόλλωνα. Τα δύο αδέρφια ακολούθησαν διαφορετικές καριέρες: Ο Απόλλωνας, 28 ετών, ακολούθησε τα μουσικά του όνειρα και σπούδασε μουσική, ενώ η αδερφή του, Αφροδίτη, αφοσιώθηκε στο σχέδιο μόδας και εργάζεται στον χώρο των σπουδών της.

Η Αφροδίτη είναι ενεργή στα social media και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram της, αποδεικνύοντας ότι με τον καιρό γίνεται ολοένα και πιο όμορφη. Αλλά επειδή μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, απολαύστε την παρακάτω.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: