Ώρες αγωνίας για τον Σπύρο Φωκά: Εξαντλημένος, σε αναπηρικό αμαξίδιο & αναπνευστικά προβλήματα ο ηθοποιός

October 27, 2023

Ώρες αγωνίας για τον Σπύρο Φωκά: Εξαντλημένος, σε αναπηρικό αμαξίδιο & αναπνευστικά προβλήματα ο ηθοποιός


Διαφ.

Στο κέντρο αποκατάστασης στη Μαγούλα βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ο Σπύρος Φωκάς. Φανερά αδυνατισμένος, πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο, ο σπουδαίος ηθοποιός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα η Espresso.

Στο πλευρό του πάντα η Λίλιαν Φωκά, που έχει το δικό της κρεβάτι στο ίδιο θεραπευτικό κέντρο, ώστε να μη φεύγει στιγμή από δίπλα του.

Στο προφίλ της συζύγου του στο facebook, υπάρχει μία φωτογραφία από το κρεβάτι του θεραπευτηρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Σπύρος Φωκάς εδώ και μερικές ημέρες έθεσε εαυτόν σε πλήρη αφωνία, με αποτέλεσμα να επικοινωνεί με τη Λίλιαν Φωκά με νοήματα. Όπως είναι λογικό, εκείνη ανησυχεί.

Σύμφωνα με τη Λίλιαν Φωκά, τα έξοδα του κέντρου αποκατάστασης καλύπτει γνωστός εφοπλιστής, λόγω της μεγάλης αγάπης που του έχει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα προβλήματα υγείας του Σπύρου Φωκά άρχισαν πριν από τρία χρόνια, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο της Κορίνθου και από εκεί να μεταφερθεί στην Αθήνα. Έκτοτε τα πολλαπλά θέματα που προέκυψαν, καθώς και η πυρκαγιά στο Λουτράκι, τον ανάγκασαν να αναζητήσει κέντρο αποκατάστασης, με σκοπό να σταθεί και πάλι στα πόδια του.


Πηγή