Αυτό έμαθε πριν εξαφανιστεί τρέχοντας από το παζάρι: Αγωνία δίχως τέλος για τον 27χρονο Θάνο στην Αθήνα

October 27, 2023

Αυτό έμαθε πριν εξαφανιστεί τρέχοντας από το παζάρι: Αγωνία δίχως τέλος για τον 27χρονο Θάνο στην Αθήνα


Διαφ.

Ο 27χρονος Θάνος εξαφανίστηκε, πριν από μερικές μέρες, σε παζάρι στην περιοχή του Ελαιώνα, όπου βρισκόταν με τον πατέρα του, με την μητέρα του να συνεχίζει να τον αναζητά.

Ειδικότερα, η μητέρα του νεαρού, μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», απηύθυνε έκκληση για πληροφορίες προς κάθε κατεύθυνση, υπογραμμίζοντας ότι ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του παιδιού, την ενημέρωσε ότι ο Θάνος βρισκόταν μαζί του στο παζάρι, όταν του έδωσε το τσαντάκι του που είχε μέσα και το κινητό του τηλέφωνο και άρχισε να τρέχει και από τότε η τύχη του αγνοείται.

Άφαντος ο 27χρονος Θάνος

Κάποιοι που ήταν εκείνη τη στιγμή στο παζάρι, πίστεψαν ότι ο νεαρός άνδρας είχε κλέψει κάτι και ρωτούσαν τον πατέρα του αν χρειαζόταν βοήθεια, με εκείνον να αρνείται, αλλά σύμφωνα με τη μητέρα, κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν έχει επικοινωνήσει με την Αστυνομία, ώστε να περιγράψει το περιστατικό.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος πρόσφατα είχε κουρευτεί και τα μαλλιά του είναι πολύ κοντά.

Σε απόγνωση η μητέρα του 27χρονου Θάνου

Η μητέρα του νεαρού, όταν συνέβη το περοστατικό, βρισκόταν στο εξωτερικό και όπως επεσήμανε, είχε μιλήσει με τον γιο της τηλεφωνικά και της είχε πει ότι θα έφευγε από τη Θεσσαλονίκη και θα κατέβαινε στην Αθήνα και από εκεί στην Κόρινθο, προκειμένου να μείνει μαζί της.

«Είχε δυσκολία στο να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του. Πριν από δύο εβδομάδες περίπου έμαθε για ένα πρόβλημα υγείας μου και αυτό τον τρόμαξε. Είμαι το στήριγμά του» τόνισε η μητέρα και συμπλήρωσε ότι ο γιος της κατέβηκε νωρίτερα στην Αθήνα, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει και πήγε στον πατέρα του που ζει στην Ηλιούπολη.

Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τη μητέρα για την εξαφάνιση του γιου της, ήταν η νύφη της.

Ακόμη αναζητείται ο 27χρονος Θάνος


Πηγή