“Είχαν πει ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Σεφερλή–Τσαβαλιά. Ήμουν στο θίασο του Μάρκου τότε & το έβγαλαν”

October 28, 2023

“Είχαν πει ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Σεφερλή–Τσαβαλιά. Ήμουν στο θίασο του Μάρκου τότε & το έβγαλαν”


Διαφ.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Happy Day”, απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον Κώστα Πηλαδάκη, με τον οποίο επρόκειτο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου διαψεύδει τις φήμες χωρισμού με τον Κώστα Πηλαδάκη

Όπως υπογράμμισε το μοντέλο και ηθοποιός «εγώ με την σχέση μου είμαι μια χαρά, όχι δεν ισχύει ότι έχουμε χωρίσει. Δεν με ενοχλούν καθόλου αυτά τα δημοσιεύματα» και πρόσθεσε «επειδή καθυστέρησε ο γάμος που είχα πει ότι θα γίνει φέτος, αλλά ήταν φυσικό και επόμενο όταν το καλοκαίρι ήμουν στο θέατρο και ο Κώστας είχε δουλειές, δεν υπήρχε χρόνος να γίνει κάτι τέτοιο και δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις και να μην το απολαύσω».

Οι φήμες για την προσωπική ζωή της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Αναφερόμενη στις φήμες που έχουν ειπωθεί για εκείνη, επεσήμανε «κατά καιρούς έχουν ειπωθεί πάρα πολλά αβάσιμα σχόλια. Είχαν πει ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Σεφερλή – Τσαβαλιά. Ήμουν στο θίασο του Μάρκου και είχαν βγάλει τέτοια θέματα. Κάποια στιγμή είπαν ότι κάτι τρέχει με τον Ντάνο που βγήκαμε και είπαμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν κατά καιρούς αυτά».


Πηγή