“Έλεος ρε Τατιάνα”: Σάλος με τη Στεφανίδου που σήκωσε όρθια τη μητέρα των νεκρών βρεφών για να δείξει το σώμα της

October 28, 2023

“Έλεος ρε Τατιάνα”: Σάλος με τη Στεφανίδου που σήκωσε όρθια τη μητέρα των νεκρών βρεφών για να δείξει το σώμα της


Διαφ.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε καλεσμένη, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, στο στούντιο της εκπομπής “T-Live” του Alpha, την 23χρονη μητέρα, που “έχασε” δύο βρέφη στην Αχαΐα σε διάστημα ενός χρόνου και μάλιστα τη σήκωσε όρθια, για να δείξει τον σωματότυπό της, ενώ της σήκωσε την μπλούζα για να φανεί η κοιλιά της, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στο Twitter.

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια “θέλω να σηκωθείς να κάτσεις δίπλα μου. Θέλω να κάτσει αυτό εδώ το πλάσμα. Προσέξτε τώρα για να καταλάβουμε για τι πράγμα μιλάμε. Αυτό το πλάσμα που όταν ήρθε εδώ στο κανάλι εγώ θεώρησα ότι είναι ένα παιδάκι. Μάλιστα την χαιρετούσαν οι συνάδελφοι που δεν ήξεραν για ποιο θέμα ήταν εδώ και έλεγαν “τι ωραίο παιδάκι”. Η Μαρία Νικόλτσιου της είπε “τι ωραίο παιδάκι είσαι εσύ, ποιανού είσαι εσύ””.

Η Τατιάνα Στεφανίδου προκάλεσε την οργή των χρηστών του Twitter

Και πρόσθεσε “αυτό το πλάσμα, το πώς έμεινε έγκυος, δεν θέλω να το συζητήσουμε, είναι μία άλλη συζήτηση. Πώς έμεινε έγκυος και πως προσπαθούσε η Ειρήνη να επιβιώσει σε ένα δύσκολο περιβάλλον… Μένει έγκυος. Σε αυτό το σωματάκι. Πού αν σηκώσει την κοιλίτσα δεν υπάρχει, υπάρχει μία κοιλίτσα τόση δα”, ενώ σηκώνοντας τη ζακέτα, επεσήμανε “αρχίζει να μεγαλώνει ένα παιδί, ένα μωρό. Αφενός δεν βρίσκει καν χώρο να μεγαλώσει, η Ειρήνη δεν το καταλαβαίνει καν ότι είναι έγκυος. Σκεφτείτε σε αυτό το κορμάκι να καταλάβει ότι είναι έγκυος. Αρχίζει να το καταλαβαίνει όταν ήταν 7,5 μηνών και μέχρι εκείνη την ηλικία, επειδή η Ειρήνη είναι ένα πάρα πολύ ζορισμένο παιδί, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος, δουλεύει νύχτα. Εκεί η Ειρήνη σε αυτό το τόσο δα κορμάκι διοχετεύει στον εαυτό της και το μωρό αλκοόλ”.

Στη συνέχεια, ρώτησε την 23χρονη μητέρα πόσα ποτήρια βότκα έπινε και μόλις πήρε την απάντησή της, σημείωσε “σε ένα σώμα 1,50 με ένα μωρό που δεν ήξερε καν ότι κυοφορούσε για λόγους που δεν θα αναλύσουμε, με πέντε ποτήρια βότκα κάθε βράδυ και μένει νηστικό, δεν τρώει κάτι αυτό το πλάσμα, τσιμπάει όλη μέρα ένα κουλουράκι. Τι επίδραση μπορεί να έχει αυτό σε ένα έμβρυο”.

Όπως ήταν φυσικό, η κίνηση της Τατιάνας Στεφανίδου να σηκώσει την 23χρονη όρθια για να δείξει το σώμα της και να σχολιάσει την κοιλιά της, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους χρήστες του Twitter (νυν Χ) και κάποιοι μάλιστα ζήτησαν ακόμα και την παρέμβαση του ΕΣΡ.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για την κίνηση της Τατιάνας Στεφανίδου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: