Πολυτέλεια που “ζαλίζει”: Η τριώροφη σπιταρόνα του Αλέξη Παππά στην Αθήνα είναι βγαλμένη από χολιγουντιανή ταινία

October 28, 2023

Πολυτέλεια που “ζαλίζει”: Η τριώροφη σπιταρόνα του Αλέξη Παππά στην Αθήνα είναι βγαλμένη από χολιγουντιανή ταινία


Διαφ.

Ο Αλέξης Παππάς άνοιξε το πολυτελές σπίτι του στην εκπομπή “Breakfast@Star” και ξενάγησε τον Στέλιο Δρουμαλιά σε όλους τους χώρους, στους οποίους κυριαρχούν οι σκούρες αποχρώσεις.

Δεν είχε τηλεοπτικές προτάσεις ο Αλέξης Παππάς

Για τις προτάσεις στην τηλεόραση, ο ηθοποιός υπογράμμισε «κάναμε πολλές συζητήσεις με το Open, αλλά συγκυριακά δεν μας βγήκε, δεν προέκυψε. Είχα προτείνει και ένα δικό μου concept. Είχα φτιάξει έναν πιλότο για ένα οδοιπορικό, το έχω παρουσιάσει σε κάποια κανάλια και περιμένω να ακούσω τις τελικές απαντήσεις. Φέτος δεν είχα προτάσεις για τηλεοπτικές σειρές».

Ερωτηθείς με ποιους από το πρώην παίκτες του survivor διατηρεί επαφές, επεσήμανε «με κάποιους από το Survivor κρατάω επικοινωνία. Υπάρχουν επαφές με τον Τριαντάφυλλο αραιά και που, με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη πιο πολύ, με τα υπόλοιπα παιδιά δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν κρατάω πράγματα που παρελθόντος. Μπορεί η λέξη reality να σημαίνει κάτι αληθινό, αλλά ιδίως σε αυτό το παιχνίδι δεν είναι έτσι τα πράγματα, και ξέρω, πως τα περισσότερα παιδιά δε θα ερχόντουσαν σε σύγκρουση για να προσπαθήσουν να μείνουν μία εβδομάδα παραπάνω, ή για λίγο φαγητό».

Όσον αφορά τη σχέση του με τα social media, σημείωσε «έχω ταξιδέψει πολύ και έχω μείνει αρκετά χρόνια στο εξωτερικό. Μου στέλνουν διάφορα μηνύματα στα social media, αλλά δεν ασχολούμαι, γιατί θεωρώ, ότι είναι και χάσιμο χρόνου. Δε βλέπω τις γυμνές φωτογραφίες, που μου στέλνουν».

Το εντυπωσιακό σπίτι του Αλέξη Παππά

Αλέξης Παππάς σπίτι

Αλέξης Παππάς σπίτι


Πηγή