“Πέρασε μόνο 1,5 μήνας. Σαν να κόπηκε η καρδιά μου στα 2”: “Λύγισε” η Ελένη Πετρουλάκη για τον δύσκολο αποχωρισμό

October 28, 2023

“Πέρασε μόνο 1,5 μήνας. Σαν να κόπηκε η καρδιά μου στα 2”: “Λύγισε” η Ελένη Πετρουλάκη για τον δύσκολο αποχωρισμό


Διαφ.

Η Ελένη Πετρουλάκη σε συνέντευξή της στην πρεμιέρα της εκπομπής Status και στον Κωνσταντίνο Καμέα, μίλησε για τη στιγμή που η κόρη της έφυγε από το σπίτι και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η Ελένη Πετρουλάκη για τις κόρες της που ασχολούνται με τον αθλητισμό

Όπως υπογράμμισε η γυμνάστρια για τις κόρες της, που ασχολούνται με τον αθλητισμό «σε όλη την πορεία μέχρι να φτάσεις σε αυτό το σημείο δεν είναι τίποτα εύκολο. Το να ασχολείται ένα παιδί με τον αθλητισμό και να προσπαθεί να εξισορροπήσει τα μαθήματα και τις απαιτήσεις που έχει το ελληνικό σύστημα της παιδείας είναι πολύ δύσκολο. Δεν ευνοούνται τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό και το λέω γιατί οι τρεις από τις τέσσερις κόρες μου είναι ενεργές στον αθλητισμό».

Δύσκολος ο αποχωρισμός της Ελένης Πετρουλάκη από την κόρη της

Για τον αποχωρισμό από την κόρη της, η Ελένη Πετρουλάκη επεσήμανε «ήταν πολύ δύσκολος ο αποχωρισμός. Εγώ έφυγα, την άφησα, γιατί την πήγα εγώ στη Νέα Υόρκη για να φτιάξουμε την εστία και το δωμάτιο που θα μένει. Πάρα πολύ δύσκολος ο αποχωρισμός. Όπως και το συναίσθημα που ένιωσα σε υπέρτατο βαθμό όταν μάθαμε για την υποτροφία, ακριβώς το αντίθετο όταν έφυγα από τη Νέα Υόρκη και μπήκα μέσα στο αεροπλάνο. Ένιωσα να φεύγει ένα κομμάτι από τη ζωή μου, σαν να κόπηκε η καρδιά μου στα δύο. Ακόμα δεν τον έχω συνηθίσει τον αποχωρισμό, δηλαδή πρέπει να βρούμε και εμείς στο σπίτι τις ισορροπίες μας. Όταν έχουμε συνηθίσει σε μια οικογένεια με τέσσερα κορίτσια, ξαφνικά το ένα λείπει και μας λείπει πολύ. Δεν είναι εύκολο, είναι πρωτόγνωρο και έχει περάσει μόλις ενάμιση μήνας».


Πηγή