Λάκης Γαβαλάς: “Έχω σχέση και είναι παλαιάς κοπής. Περνάω πολύ όμορφα μέσα σε αυτό. Πέφτει τσακωμός τρελός”

October 28, 2023

Λάκης Γαβαλάς: “Έχω σχέση και είναι παλαιάς κοπής. Περνάω πολύ όμορφα μέσα σε αυτό. Πέφτει τσακωμός τρελός”


Διαφ.

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε στην εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού στο Youtube «Nansou Tv» και μίλησε για την περίοδο που βρισκόταν στη φυλακή, για τη σχέση που έχει, αλλά και για τον λόγο που παρεξηγήθηκε με κάποια από τα μέλη της οικογένειάς του.

Η σκληραγώγηση του Λάκη Γαβαλά

Όπως υπογράμμισε ο σχεδιαστής «έχω σκληραγωγηθεί πάρα πολύ και για αυτό η φυλακή δεν μου έκανε μεγάλο μπέρδεμα, η ζωή μου ήταν ήδη δύσκολη. Δεν φοβόμουν, αυτοί φοβόντουσαν εμένα».

Όσον αφορά την παρεξήγηση που είχε με κάποια συγγενικά του πρόσωπα, την περίοδο που επιχειρηματικά ήταν στην κορυφή, επεσήμανε «ήμασταν καλά παιδιά και τα τρία, είχαμε αγάπη από τους γονείς μας και μεγαλώσαμε πολύ ωραία. Μάθαμε τις γλώσσες μας, πήγαμε σε ωραία σχολεία και δόξα τω Θεώ αυτό είχε μια πάρα πολύ ωραία συνέχεια. Γιατί βλέπεις και σήμερα πως είμαστε ωραία καθοδηγημένοι σαν οικογένεια. Πήγε στραβά το γεγονός ότι εγώ είχα αφήσει διάφορες ελευθερίες σε πράγματα, γιατί δεν είχα σπουδάσει οικονομικά και θεώρησα ότι τελικά πρέπει να έχω εμπιστοσύνη στα πάντα και σε όλα».

Και συμπλήρωσε «είναι κάτι όμως για το οποίο δεν θέλω να μιλάω πολύ. Όπως και όλες οι οικογένειες, έτσι και με τη δική μου, έχω διαπληκτιστεί με κάποιους ενώ με άλλους είμαι πολύ πιο αγαπημένος από πριν. Έχω όμως ανίψια ακόμη που μπορώ να είμαι μαζί τους και να απολαμβάνω τις χαρές, να ανταποδίδω την αγάπη μου που μου δίνουν και αυτά, είτε υλικά, είτε πνευματικά, είτε ψυχικά. Οπότε είμαι καλά».

Ο Λάκης Γαβαλάς βρίσκεται σε σχέση

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε «έχω σχέση και είναι παλαιάς κοπής. Έχω μια ομαλή σχέση που σιγά σιγά γίνεται κάτι υπέροχο. Περνάω πολύ όμορφα σε αυτή τη σχέση και για αυτό θέλω να μείνε εκεί. Πέφτει τσακωμός τρελός».

Τέλος, τόνισε «δεν είμαι καλός άνθρωπος, είμαι πολύ απαιτητικός και αυτό κάνεις κάποιες φορές την υστερία και χαλάει την καλοσύνη την αρχική που μπορεί να έχω. Έχω ανθρώπους που τους αγαπώ και με αγαπούν πολύ και το χαίρομαι αυτό».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: