Αδιανόητη τραγική ειρωνεία με τον νεκρό Τσάντλερ από τα Φιλαράκια: Αυτή είναι η τελευταία φώτο του πριν πεθάνει

October 29, 2023

Αδιανόητη τραγική ειρωνεία με τον νεκρό Τσάντλερ από τα Φιλαράκια: Αυτή είναι η τελευταία φώτο του πριν πεθάνει


Διαφ.

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του διάσημου ηθοποιού Μάθιου Πέρι μόλις στα 54 χρόνια του. Ο Μάθιου Πέρι έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από το ρόλο του Τσάντλερ στη δημοφιλή σειρά «Friends».

Σύμφωνα με το ΤΜΖ που δημοσίευσε πρώτο τη δυσάρεστη είδηση, ο Μάθιου Πέρι, βρέθηκε αναίσθητος στο τζακούζι του σπιτιού του και μάλιστα αναφέρθηκε ότι δεν βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στο σπίτι του. Oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατός του ίσως προήλθε από πνιγμό. Τον διάσημο ηθοποιό βρήκε αναίσθητο ο βοηθός του και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο.

Αρχικά, οι Αρχές του Λος Άντζελες πήγαν στο σπίτι του Μάθιου Πέρι γιατί δέχθηκαν μια κλήση για καρδιακή προσβολή που υπέστη ένας άνδρας στα 50 του. Λίγη ώρα αργότερα, έγιναν γνωστά τα τραγικά νέα για τον αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά μαζί με τους υπόλοιπους Friends.

Σύμφωνα πάντα με το TMZ, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά σπίτι του και δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάποια άλλη εγκληματική ή μη ενέργεια. Ο Μάθιου Πέρι είχε μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του με τα ναρκωτικά, καθώς είχε δηλώσει ότι δεν θυμάται καθόλου μερικές σεζόν της θρυλικής σειράς.

Η τελευταία ανάρτηση του Μάθιου Πέρι στο Instagram ήταν μια φωτογραφία του ίδιου μέσα στο τζακούζι του. Τραγική ειρωνεία, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για τον θάνατό του…

Δείτε την τελευταία του ανάρτηση:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: