«Βίωσα εντελώς ξαφνικά μία απότομη και επώδυνη εμπειρία»: Σοκάρει η Μαρία Ναυπλιώτου για την υγεία της

October 30, 2023
Μία πλήρως απροσδόκητη και επώδυνη εμπειρία ζήσαμε: Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι σοκαρισμένη για την κατάσταση της υγείας της.

Βίωσα εντελώς ξαφνικά μία απότομη και επώδυνη εμπειρία: Σοκάρει η Μαρία Ναυπλιώτου για την υγεία της


Διαφ.

Η Μαρία Ναυπλιώτου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Beaute και στην Χριστιάνα Σταματέλου, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια υγείας που πέρασε, πριν ένα χρόνο.

Η περιπέτεια υγείας της Μαρίας Ναυπλιώτου

Αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα υγείας;

Προβλήματα υγείας πέρασαν οι γονείς μου, άνθρωποι που αγαπώ αλλά κι εγώ. Τον περασμένο χρόνο βίωσα μία εντελώς ξαφνική, απότομη και επώδυνη εμπειρία. Βγαίνοντας από αυτήν άλλαξαν πολλά στον τρόπο που αντιμετωπίζω καταστάσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν με επηρεάζουν. Μόνο που προσπαθώ να τους δώσω την πραγματική τους διάσταση, να μην ανησυχώ υπερβολικά, να μην παθαίνω πανικούς και να μην αγχώνομαι για όσα έρθουν, να μη σκέφτομαι μόνο το κακό.

Η Μαρία Ναυπλιώτου σκέφτεται αισιόδοξα

Προσπαθώ να τα τοποθετήσω στην πραγματική τους υπόσταση και να σκέφτομαι ότι τα πράγματα έρχονται και παρέρχονται και είμαι υγιής. Αρκεί να έχουμε υπομονή και βεβαιότητα πως όλα περνάνε. Όλα μπορείς να τα ξεπεράσεις αρκεί να έχεις υγεία. Παλιότερα κυριαρχούσε στο μυαλό μου πάντα το κακό σενάριο. Σήμερα πια όχι! Και αυτό μου δίνει ανακούφιση, κοιμάμαι καλύτερα το βράδυ!


Πηγή