Μαρία Τζομπανάκη: Είμαι 67, μου αρέσω όπως είμαι, δεν φοβάμαι να δείξω τις ρυτίδες μου, είναι παράσημο να γερνώ

October 30, 2023

Μαρία Τζομπανάκη: Είμαι 67, μου αρέσω όπως είμαι, δεν φοβάμαι να δείξω τις ρυτίδες μου, είναι παράσημο να γερνώ


Διαφ.

Στη συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και  τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη, η γνωστή ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη συζήτησε θέματα που αφορούν τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, καθώς και τη συνεργασία τους στην τηλεοπτική σειρά “Σασμός.” Επιπλέον, αναφέρθηκε στον ηλικιακό ρατσισμό στην τηλεόραση.

Μαρία Τζομπανάκη: Τα όσα είπε

«Εάν ξεκινήσω να μιλάω γι’ αυτόν, θα μιλάω μέχρι το πρωί. Την πρώτη χρονιά που παίζαμε μαζί τηλεοπτικά είχα ξεχάσει τα λόγια μου σε μία σκηνή από την συγκίνηση. Στην αρχή δεν μπορούσα να τον δω σαν συνάδελφο, είναι το παιδί μου. Πάντα τον εκτιμώ για την εξέλιξή του και για αυτό που είναι. Παίζοντας μαζί του στην τηλεόραση καταλαβαίνω ποσό αξιοπρεπώς αφοσιωμένος είναι σε αυτό το κομμάτι. Τον καμαρώνω συνέχεια και του δίνω την ευχή μου πάντα».

Στην συνέχεια η Μαρία Τζομπανάκη εξομολογήθηκε πως έχει μεγάλη αδυναμία στον εγγονό της, ωστόσο αποκάλυψε πως δεν είναι κλασική γιαγιά.

«Τον λατρεύω και έχει καταπληκτικούς γονείς. Όλος του ο περίγυρος, με την αγάπη που του δίνουμε, του έχουμε χτίσει ένα τείχος προστασίας».

Ακόμη, η Μαρία Τζομπανάκη αναφέρθηκε στον ηλικιακό ρατσισμό στην τηλεόραση: «Υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός στην τηλεόραση και ιδιαίτερα όσον αφορά τις γυναίκες. Είναι παράσημο να μπορείς να ζεις, να μεγαλώνεις και να γερνάς μέσα στη δημιουργία. Δεν μπορείς να είσαι 60 και να παίξεις την 25χρονη, ντροπή. Θέλω να πω στις συνομήλικές μου να μην φοβούνται να δείξουν τις ρυτίδες τους, το μεγάλωμά τους.

Η ζωή είναι όμορφη από την αρχή μέχρι τη στιγμή που μεγαλώνεις. Μου αρέσω έτσι όπως είμαι, πάντα μου άρεσα. Σε όλες τις ηλικίες μου ένιωθα πάρα πολύ καλά. Υπήρχαν περίοδοι που δεν ήμουν καλά, αλλά δεν είχε να κάνει με την εμφάνισή μου. Με διάφορα πράγματα που είχα περάσει, κλείστηκα στον εαυτό μου».


Πηγή