Φινάλε στην υπόθεση της 23χρονης που έχασε δύο παιδιά στην Αχαΐα: Ξεκινά νέα ζωή & δίνει σε όλους την απάντηση που έπρεπε

October 31, 2023

Φινάλε στην υπόθεση της 23χρονης που έχασε δύο παιδιά στην Αχαΐα: Ξεκινά νέα ζωή & δίνει σε όλους την απάντηση που έπρεπε


Διαφ.

Την κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η 23χρονη Ειρήνη που έχασε τα δύο της παιδία, ωστόσο νέες πληροφορίες έρχονται να δώσουν τέλος στην υπόθεση.

To T-live είναι μία από τις εκπομπές, που ερευνούν την υπόθεση, που άνοιξε με την 23χρονη Ειρήνη από την περιοχή της Κάτω Αχαΐας, καθώς η νεαρή αναζητούσε το λόγο για τον οποίο έχασε τα δύο μωρά της μέσα σε διάστημα 15 μηνών.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό, πως ξεκίνησε ο γονιδιακός έλεγχος και μάλιστα την Δευτέρα η εκπομπή μετέφερε αποκλειστικά το αποτέλεσμα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων για τον θάνατο του πρώτου παιδιού.

Πιο αναλυτικά, το πόρισμα των ιστοπαθολογικών αναφέρει ως αίτιο θανάτου τη διάμεση πνευμονίτιδα παιδικής ηλικίας μια ασθένεια, από την οποία νοσούν παιδιά μικρής ηλικίας.

Η νεαρή κοπέλα μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/10) στον Alpha και την εκπομπή Tlive. «Με την κομμωτική θα ασχοληθώ με τα άλλα δεν τα πάω καλά» είπε αρχικά, απαντώντας καταφατικά στην ερώτηση για βοήθεια από κοινωνική λειτουργό.

«Θα σταθώ στα πόδια μου» επισήμανε επίσης, η 23χρονη από την Κάτω Αχαΐα.

23χρονη μητέρα «Κατάλαβα 7,5 μηνών ότι είμαι έγκυος! Έπινα 5 ποτήρια βότκα κάθε βράδυ»

Την Παρασκευή (27/10) έγινε γνωστό, πως ξεκινάει ο γονιδιακός έλεγχος με σκοπό να γίνει έρευνα σχετικά με τον λόγο, που τα δύο βρέφη έχασαν τη ζωή τους. Μέσα από τις δηλώσεις της Ειρήνης, που βρέθηκε στο T-live την Παρασκευή έκανε γνωστό, το πως κατάλαβε, ότι είναι έγκυος.

«Κατάλαβα 7,5 μηνών ότι είμαι έγκυος, 7, είχα δύο μήνες περίπου για να γεννήσω. Δεν το είχα καταλάβει, δεν είχε φουσκώσει η κοιλίτσα μου. Τυχαία επέστρεψα στο πατρικό μου και από την ενόχληση που είχα κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος. Κάτι με πόναγε χαμηλά και το κατάλαβα. Έπινα πέντε σχετικά ποτήρια βότκα κάθε βράδυ, άντε έξι», είπε η Ειρήνη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: