Το «τερμάτισε» ο Ευαγγελάτος: Σάλος με το πλάνο που έδειξε για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι από τα «Φιλαράκια»

October 31, 2023
Ο Ευαγγελάτος έχει τελειώσει το έργο του: Αναστάτωση για το σχέδιο που παρουσίασε για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι από τα Φιλαράκια.

Το τερμάτισε ο Ευαγγελάτος: Σάλος με το πλάνο που έδειξε για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι από τα Φιλαράκια


Διαφ.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει γίνει ανάρπαστος με τα 3D σκηνικά, στα οποία “μπαίνει” συχνά κάτι που έκανε και σήμερα, Δευτέρα 30/10.

Ήταν κάτι που κάποιοι χρήστες των social media, μέσα στο πένθος για τον χαμό του Matthew Perry, είχαν σχολιάσει σατιρικά, ότι δηλαδή τη Δευτέρα το μεσημέρι, στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου, ο παρουσιαστής θα καθόταν ίσως στην πολυθρόνα lazy boy του τηλεοπτικού Tσάντλερ, όπως συνηθίζει να κάνει μέσα από τα 3d περιβάλλοντα της εκπομπής του.

Όμως ο παρουσιαστής του Mega το πήγε ένα βήμα παρακάτω και εμφανίστηκε, στο πρώτο από τα πολλά ρεπορτάζ για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού, μέσα από την καφετέρια Central Perk της Νέας Υόρκης. Το αγαπημένο στέκι δηλαδή των Friends, στο οποίο επί δέκα χρόνια συναντιόντουσαν για να πιουν καφέ και να συζητήσουν.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος μπήκε μέσα στο καφέ μέσα από την 3D τεχνολογία της εκπομπής του, σε ένα άδειο Central Perk και ξεκίνησε το πολύ στενάχωρο ρεπορτάζ του βγάζοντας άθελά του γέλιο.

Νίκος width=1920

Δείτε το βίντεο και τις εικόνες από το Live News της Δευτέρας 30/10:

Το Twitter δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο τα όσα έκανε και είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος σχετικά με τον Τσάντλερ. Κρατήθηκε ο Ευαγγελάτος και δεν έβαλε τον εαυτό του στην κενή πολυθρόνα που κοιτάει ο Τζόι, ο Ευαγγελάτος έπαιξε θέμα Μάθιου Πέρι, θέλω όταν πεθάνω να αναγγείλει τον θάνατό μου ο Ευαγγελάτος πίσω από τον πάγκο των αλλαντικών του Βασιλόπουλου ήταν μεταξύ των αναρτήσεων που έκαναν οι χρήστες.

Παράλληλα, η εκπομπή δεν έμεινε απαρατήρητη ούτε από τη Βουλευτή Έλενα Ακρίτα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: