Μητέρα πρότυπο η Έμιλυ Κολιανδρή: «Mε αγχώνει το να μεγαλώσω σωστά τον γιο μου. Τα κλισέ «οι άνδρες δεν κλαίνε» δεν βοηθούν»

October 31, 2023
Η Έμιλυ Κολιανδρή είναι μια μητέρα πρότυπο: Προβληματίζομαι για το πώς να ανατρέξω σωστά τον γιο μου. Είναι κλισέ που οι άνδρες δεν κλαίνε και δεν βοηθούν.

Μητέρα πρότυπο η Έμιλυ Κολιανδρή: Mε αγχώνει το να μεγαλώσω σωστά τον γιο μου. Τα κλισέ οι άνδρες δεν κλαίνε δεν βοηθούν


Διαφ.

Η Έμιλυ Κολιανδρή συναντήθηκε με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου και παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Τύπος Tv,

Μέσα σε όλα η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τον φόβο που έχει ως μαμά προκειμένου να μεγαλώσει σωστά τα παιδιά της σε αυτή την κοινωνία.

Όσα είπε η Έμιλυ Κολιανδρή

Ποιο είναι το πιο επίκαιρο μήνυμα που περνά η σειρά Ηλέκτρα;

Δεν μπορώ να έχω εικόνα και των 150 επεισοδίων, όμως ο τρόπος που η Ηλέκτρα βρίσκει εξόδους να κυνηγήσει τα όνειρα της θα μπορούσε να είναι ένα παράδειγμα. Μην ξεχνάμε ότι δεν είναι μια γυναίκα στην πρώτη της νιότη. Η ζωή δεν τελειώνει επειδή κάτι έχει ορίσει η μοίρα. Τη μοίρα μας μπορούμε να την αλλάξουμε. Ποτέ δεν είναι αργά για δεύτερες ευκαιρίες και νέες αποφάσεις.

Σας αγχώνει που έχετε μια κόρη που μεγαλώνει σε αυτή την κοινωνία;

Νομίζω ότι με αγχώνει το να μεγαλώσω σωστά τον γιο μου, παρά την κόρη μου. Οι γονείς φέρουμε ευθύνη για τα αγόρια και τους άνδρες που φέρνουμε στην κοινωνία και τον τρόπο που συμπεριφέρονται. Αυτά τα κλισέ οι άνδρες δεν κλαίνε και διάφορα τέτοια, δεν βοηθούν. Ακόμη και ο τρόπος που ακούω να μιλάνε κάποιοι συμμαθητές του γιου μου στο Γυμνάσιο με τρομάζει. Θεωρείται cool και δείγμα γοητείας το να είσαι αγενής.

Είστε αυστηρή ως μαμά;

Δεν περνάω τον χρόνο που θέλω με τα παιδιά μου, οπότε προσπαθώ στις λίγες ώρες να ελέγχω τις επιδόσεις στο σχολείο, να είμαι και ευχάριστη για να περνάμε καλά. Έτσι, έχω άγχος που μου στερεί τη δυνατότητα να είμαι χαλαρή μαμά όπως θα ήθελα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: