Είναι επίσημο: Facebook & Instagram γίνονται συνδρομητικά από τον Νοέμβριο – Αυτές θα είναι οι τιμές

October 31, 2023

Είναι επίσημο: Facebook & Instagram γίνονται συνδρομητικά από τον Νοέμβριο – Αυτές θα είναι οι τιμές


Διαφ.

Μία νέα ρύθμιση έρχεται σε Facebook και Instagram, για τους Ευρωπαίους χρήστες, εξαφανίζοντας τις διαφημίσεις στις δύο εφαρμογές.

Από τον Νοέμβριο, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν συνδρομές στις πλατφόρμες της Meta, προκειμένου να αποφύγουν τις διαφημίσεις.

Η νέα αυτή ρύθμιση έρχεται ως απάντηση στη νέα νομοθεσία της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές, αλλά και σε πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

«Πιστεύουμε σε ένα διαδίκτυο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε εξατομικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση. Επιτρέπει επίσης στις μικρές επιχειρήσεις να προσεγγίσουν δυνητικούς πελάτες, να αναπτύξουν την επιχείρησή τους και να δημιουργήσουν νέες αγορές, προωθώντας την ανάπτυξη της ευρωπαϊκής οικονομίας. Και όπως και άλλες εταιρείες, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ένα διαδίκτυο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις, ακόμη και με τη νέα μας συνδρομητική προσφορά στην ΕΕ, τον ΕΟΧ και την Ελβετία. Σεβόμαστε όμως το πνεύμα και τον σκοπό αυτών των εξελισσόμενων ευρωπαϊκών κανονισμών και δεσμευόμαστε να τους τηρούμε», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση σχετικά με τις συνδρομές σε Facebook και Instagram.


Πηγή