Συγκίνησε τους πάντες & καταχειροκροτήθηκε: Το έκανε ο Οδυσσέας Σταμούλης για 1η φορά μετά τον θάνατο του γιου του

October 31, 2023

Συγκίνησε τους πάντες & καταχειροκροτήθηκε: Το έκανε ο Οδυσσέας Σταμούλης για 1η φορά μετά τον θάνατο του γιου του


Διαφ.

Μετά από ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι για τον ηθοποιό, ο Οδυσσέας Σταμούλης επέστρεψε στο “σανίδι” πρωταγωνιστώντας στο «Ένας βλάκας και μισός».

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου στο θέατρο “Αυλαία”.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Αύγουστο ο 11χρονος γιος του πνίγηκε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια των διακοπών που έκανε με τη μητέρα του στον τόπο καταγωγής της, τους Φούρνους Ικαρίας, βυθίζοντας στο πένθος τους δύο γονείς, οι οποίοι είχαν πάρει διαζύγιο.

Λίγους μήνες μετά το τραγικό συμβάν, ο γνωστός ηθοποιός εξακολουθεί να αποφεύγει τις τηλεοπτικές κάμερες, απαντώντας μέσα από τα social media.

“Η εργασία μου είναι να παίζω σε παραστάσεις, έτσι βιοπορίζομαι 40 συναπτά έτη, δεν ξεκίνησα τώρα. Φυσικά και η εργασία που έχω την ευλογία και τη τύχη να κάνω είναι και η καλύτερη ψυχοθεραπεία. Εργάζομαι όπως θα συνεχίσω να εργάζομαι όπως εργάζεται κάθε άνθρωπος που ασκεί ένα επάγγελμα για να βιοποριστεί. Εκτός κι αν έχει λύσει τα ζητήματα της ζωής του…”, έγραψε πρόσφατα στο facebook ο Οδυσσέας Σταμούλης, μετά τα δημοσιεύματα και σχόλια για την θεατρική του επιστροφή.

Η παράσταση “Ένας βλάκας και μισός” έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας και ο Οδυσσέας Σταμούλης δημοσίευσε φωτογραφίες από τη σκηνή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: