Δεν πάει το μυαλό σας… Δείτε τον “άγνωστο” αδερφό της Καλλιρρόη Μυριαγκού – Είναι ηθοποιός και παίζει στη σειρά “Ο Γιατρός”

October 31, 2023

Δεν πάει το μυαλό σας… Δείτε τον “άγνωστο” αδερφό της Καλλιρρόη Μυριαγκού – Είναι ηθοποιός και παίζει στη σειρά “Ο Γιατρός”


Διαφ.

Η Καλλιρρόη Μυριαγκού, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στη σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης», ενσαρκώνοντας τον ρόλο της «Ματίνας Μανταρινάκη», αποκάλυψε ότι ο αδερφός της είναι επίσης ηθοποιός και μάλιστα πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του Alpha “Ο Γιατρός”.

Το κακό που έκανε η συνεχής επανάληψη του «Κωνσταντίνου και Ελένης» στην Καλλιρρόη Μυριαγκού

Όπως είχε υπογράμμισε η ηθοποιός στη «Στη φωλιά των κούκου» για τη σειρά που την έκανε ευρέως γνωστή «ήρθαμε πριν πολλά χρόνια με τους γονείς μου από τον Καναδά και εγκατασταθήκαμε από τότε στο Χαλάνδρι. Αυτό που είμαι εγώ, δεν έχει να κάνει με τη Ματίνα Μανταρινάκη. Είμαι ευγνώμων για αυτό που έγινε, γιατί είναι καταπληκτικό να σε αγαπάει ο κόσμος και να παίζεται μια σειρά τόσα χρόνια. Αν και αυτό δεν μου έχει κάνει πολύ καλό. Γιατί παγιώνεται ο χαρακτήρας που παίζεις και νομίζουν πως μπορείς να κάνεις μόνο αυτό. Τότε ούτε καν περιμέναμε πως μπορεί να έχει αυτή την εξέλιξη η σειρά αυτή. Τους πρώτους μήνες δεν έκανε νούμερα. Μετά έγινε, με τις επαναλήψεις αυτό. Το αστείο είναι πως μας είπαν να το πάμε και τρίτη χρονιά και είπαμε όχι για να μην καούμε και εκμεταλλευτούμε την επιτυχία. Και παίζει μέχρι τώρα».

Η Καλλιρρόη Μυριαγκού έχει αδερφό τον επίσης ηθοποιό Αντώνη Μυριαγκό, που υποδύεται τον Μάρκο στη σειρά «Ο γιατρός», τον κακό της υπόθεσης, που θέλει να βγάλει από τη μέση τον Ανδρέα.

Ποιος είναι ο αδερφός της Καλλιρρόης Μυριαγκού 

Ο ηθοποιός προχθές, Κυριακή, το μεσημέρι, μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και επεσήμανε για την αδερφή του «τελείωσε την καλλών τεχνών, είχα την αδερφή μου, η οποία ήταν επίσης ηθοποιός περισσότερα χρόνια από εμένα. Δεν φοβήθηκε ότι ήθελε να γίνω ηθοποιός, κάτι έβλεπε όλα αυτά τα χρόνια, δεν ένιωσα ότι ο αδερφός της κάνει κάτι το οποίο τον βγάζει σε δύσκολα μονοπάτια. Δεν έχουμε παίξει μαζί στο θέατρο, αλλά παίξαμε μαζί σε ένα επεισόδιο στο γιατρό».

Ο αδερφός της Καλλιρόης Μυριαγκού


Πηγή

Διαβάστε επίσης: