Το έπος στον ΣΚΑΪ που δεν έκοψαν στο μοντάζ: H άσεμνη χειρονομία της Σοφίας Χατζηπαντελή στη Ραμόνα Βλαντή μετά τον καβγά τους

October 31, 2023

Το έπος στον ΣΚΑΪ που δεν έκοψαν στο μοντάζ: H άσεμνη χειρονομία της Σοφίας Χατζηπαντελή στη Ραμόνα Βλαντή μετά τον καβγά τους


Διαφ.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε μία άσεμνη χειρονομία στην Ραμόνα Βλαντή, μετά τη λογομαχία που είχαν στο πλατό του “My Style Rocks”, την οποία δεν έκοψαν στο μοντάζ.

Ειδικότερα, στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, Δευτέρα, η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε δίπλα στην Σοφία Χατζηπαντελή, σε ρόλο guest κριτή, εξαιτίας της απουσίας του Δημήτρη Σκουλού, με την ατμόσφαιρα να είναι τεταμένη ανάμεσα στις δύο γυναίκες, με αφορμή ένα αστείο της Ραμόνας για τα ελληνικά και των δυο τους που δεν είναι πολύ καλά.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε μία άσεμνη χειρονομία στη Ραμόνα Βλαντή

Η αμήχανη σκηνή δεν σταμάτησε στον άβολο διάλογο, αφού η Σοφία Χατζηπαντελή ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στην Ραμόνα Βλαντή, όταν την αποχαιρέτησε η Κατερίνα Καραβάτου και γύρισε την πλάτη να φύγει.

Η νικήτρια του πρώτου “My Style Rocks”, όταν ερωτήθηκε στα social media για τη χειρονομία του ξανθού μοντέλου απάντησε «Εγώ είμαι υπεύθυνη μόνο για το πώς φέρομαι εγώ οπότε δεν μπορώ να σας απαντήσω! Είναι στενάχωρο για την ίδια να φέρεται έτσι!».

Το Twitter για την άσεμνη χειρονομία της Σοφίας Χατζηπαντελή

Όπως ήταν φυσικό, οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστη την άσεμνη χειρονομία της Σοφίας Χατζηπαντελή.

Σοφία Χατζηπαντελή και Ραμόνα Βλαντή


Πηγή