Το ξεστόμισε ο Μάνος Παναρετάκης: «Μου είπε, για να πάρεις τον ρόλο, πρέπει να… δώσεις»

November 1, 2023

Το ξεστόμισε ο Μάνος Παναρετάκης: «Μου είπε, για να πάρεις τον ρόλο, πρέπει να… δώσεις»


Διαφ.

Ο Μάνος Παναρετάκης τον Φεβρουάριο του 2023 στέφθηκε «Μister Tourism Word 4th runner up» στις Φιλιππίνες, ενώ ταυτόχρονα αναδείχτηκε και «Best Runway Model» στον ίδιο διαγωνισμό. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κορυδαλλό, είναι 27 ετών, έχει τελειώσει σχολή με την ειδικότητα 3D animator και δουλεύει ως λιμενεργάτης στον Πειραιά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «ΟΝ time» και στην Σάσα Σταμάτη, μιλάει για τις τολμηρές προτάσεις που έχει δεχτεί, τα όνειρά του και τη μεγάλη του αδυναμία, τα ταξίδια.

Μάνος Παναρετάκης

Μάνος Παναρετάκης: Όλα όσα είπε στη συνέντευξη

Ερ. Δημοσιογράφου: «Παρότι έχεις κερδίσει δύο διεθνείς τίτλους, δεν σε βλέπουμε στο χώρο της μόδας. Για ποιο λόγο;»

Μ. Παναρετάκης: «Γενικά, δεν θεωρώ τον εαυτό μου μοντέλο. Δεν τα είχα τα σχέδια στο μυαλό μου, επειδή είχα άλλα όνειρα. Με βρήκε στο δρόμο ο κύριος Γιώργος Κούβαρης, ο οποίος είναι πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas. Παράλληλα, τον Σεπτέμβριο του 2021 πήρα τον τίτλο «Mister Photo Model GS Hellas».

Ερ. Δημοσιογράφου: «Για ποιο λόγο δεν ασχολείσαι με τη μόδα και προτιμάς να εργάζεσαι στο λιμάνι»;

Μ. Παναρετάκης: «Μου αρέσει η μόδα γενικά, απλά δεν είναι στα σχέδιά μου ούτε στα όνειρά μου ο συγκεκριμένος χώρος. Ίσως κάποια στιγμή να φτιάξω το δικό μου brand με ρούχα».

Ερ. Δημοσιογράφου: «Έχεις δεχτεί ανήθικες προτάσεις, προκειμένου να κάνεις καριέρα στο χώρο της μόδας;»

Μ. Παναρετάκης: «Ναι, μου έχουν πει την ατάκα «για να πάρεις, πρέπει να δώσεις». Αυτό μου το είπε γνωστός σκηνοθέτης, προκειμένου να περάσω το casting και να πάρω κάποιον τηλεοπτικό ρόλο σε σειρά».

Μάνος Παναρετάκης

Ερ. Δημοσιογράφου: «Στο λιμάνι τι σου λένε;»

Μ. Παναρετάκης: «Με αντιμετωπίζουν με μοναδικό τρόπο. Μου λένε «καλώς το μοντέλο». Η ζωή στο λιμάνι είναι μια ρουτίνα. Έχω κυλιόμενο ωράριο – και πρωινός, και απογευματινός, και βραδινός. Προτιμώ να δουλεύω στο λιμάνι και τα χρήματα που βγάζω να τα κερδίζω με την αξία μου: καθαρά, με κόπο και μόχθο, παρά να πουλάω το σώμα μου και να βρίσκομαι σε καταστάσεις που αρχικά δεν επιθυμώ. Κατά δεύτερον, δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: