Έξαλλος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τον κάθε άσχετο, κάθε ατάλαντο…»

November 1, 2023

Έξαλλος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τον κάθε άσχετο, κάθε ατάλαντο…»


Διαφ.

Συνέντευξη παραχώρησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις συνεργασίες του, αλλά και για τη διάσταση που παίρνει συχνά η προσωπική του ζωή μέσα από τα media.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Απόσπασμα από τα όσα είπε στην εκπομπή

Mιλώντας στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Ποιος ασχολήθηκε με τον καλλιτέχνη Μαυρίκιο όλα αυτά τα χρόνια; Ε, αυτό λοιπόν ήταν που μου γύρισε το μάτι. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τον κάθε άσχετο και τον κάθε ατάλαντο όλα αυτά τα χρόνια και ένας άνθρωπος που έχει αφοσιωθεί σε αυτό που κάνει… ποιος ασχολήθηκε με όλα αυτά; Όταν λοιπόν αισθάνθηκα ότι αυτό με εξυπηρετεί, δεν έχω πρόβλημα να το πω, στο να δει κι ο κόσμος την ουσία αυτού του ανθρώπου είπα ναι, γιατί όχι; Αφού με εκμεταλλεύονται, να το εκμεταλλευτώ κι εγώ».

«Μπήκα στο Ηρώδειο σε ηλικία 27 ετών με συναυλία δική μου. Έχω κάνει μεγάλες συνεργασίες που ονειρεύτηκα, έχω κάνει τις μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές. Ποιος ασχολήθηκε με όλα αυτά; Κανένας», είπε φανερά ενοχλημένος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: