Ντράπηκε & η ντροπή: Έστειλαν στη Δανάη Μπάρκα το χειρότερο μήνυμα αλλά εκείνη απάντησε με τον καλύτερο τρόπο

November 1, 2023

Ντράπηκε & η ντροπή: Έστειλαν στη Δανάη Μπάρκα το χειρότερο μήνυμα αλλά εκείνη απάντησε με τον καλύτερο τρόπο


Διαφ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Δανάη Μπάρκα λαμβάνει υβριστικά μηνύματα από τους γνωστού – άγνωστους του πληκτρολογίου. Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της το σχόλιο που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μαζί με την αποστομωτική απάντηση που έδωσε.

Δανάη Μπάρκα: Το χυδαίο μήνυμα που έλαβε και η αποστομωτική απάντησή της

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Πάμε Δανάη” ανέβασε στα stories της ένα χυδαίο μήνυμα από follower της που της έλεγε να «πεθάνει», αφού πρώτα την έβρισε με χυδαίο χαρακτηρισμό.

Η Δανάη ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και απάντησε με σεβασμό αρχικά στην προσωπικότητά της και έπειτα ακόμη και στην ίδια ή τον ίδιο που την εξύβρισε τόσο άσχημα.

Ακολουθούν τα μηνύματα που μοιράστηκε

«Κανένας άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να αντέχει την κακία και το μίσος. Όλοι μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό, το συνηθίζουμε. Δεν είναι ευχάριστο σε κανέναν να διαβάζει σχόλια ”πώς είσαι έτσι;’’ και ”φύγε από τη ζωή μας’’. Σβήνω και μπλοκάρω. Γιατί το προφίλ μου είναι δικό μου. Είναι μια κοινότητα ανθρώπων που έχει φτιαχτεί με αγάπη και διάθεση επικοινωνίας και από τη στιγμή που έχω την επιλογή να διώχνω κάτι τοξικό, θα το κάνω. Όπως θα το κάνω και στη ζωή μου», έχει πει για τον τρόπο που διαχειρίζεται τέτοιου είδους συμπεριφορές στα social media.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: