Θρήνος στην Ελληνική Showbiz: Νεκρός στα 48 του ο αγαπημένος ηθοποιός & «αδελφός» της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στον «Εραστή Δυτικών Προαστίων»

November 1, 2023

Θρήνος στην Ελληνική Showbiz: Νεκρός στα 48 του ο αγαπημένος ηθοποιός & «αδελφός» της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στον «Εραστή Δυτικών Προαστίων»


Διαφ.

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας “έφυγε” από τη ζωή, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων», που προβλήθηκε στο Mega, τη σεζόν 2004-2005, στην οποία υποδύθηκε τον αδελφό της Μαριλίτας Λαμπροπούλου.

Εκτός από ηθοποιός, ήταν ενδυματολόγος, σκηνογράφος και σκηνοθέτης.

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση, με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook.

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση. Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις. Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο».

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Όπως αποκάλυψε, μέσω ανάρτησής του, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, τους τελευταίους έξι μήνες, πάλευε με τον καρκίνο, από την οποία δυστυχώς έχασε τη μάχη.

Όπως σημείωσε ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας «Αντίο σε έναν καλό συνάδελφο που δεν είχα την τύχη να γνωρίσω ούτε να δουλέψω μαζί του.. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Πάλεψε για 6 μήνες με την ασθένεια του καρκίνου, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.. Για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα μόνο καλά λόγια έχω ακούσει».

Πέθανε ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας


Πηγή

Διαβάστε επίσης: