Πήρε θέση και τον «έσβησε από τον χάρτη»: H Μαριώ «τακτοποίnσε» τoν Light όπως του άξιζε μετά από όσα είπε

November 1, 2023

Πήρε θέση και τον «έσβησε από τον χάρτη»: H Μαριώ «τακτοποίnσε» τoν Light όπως του άξιζε μετά από όσα είπε


Διαφ.

Η Μαριώ πήρε θέση για τα όσα είπε ο Light, αναφορικά με το ρεμπέτικο τραγούδι, στο live του “Fame Story”, στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, χθες, Τρίτη.

Η Μαριώ κατακεραυνώνει τον Light

Ειδικότερα, η ρεμπέτισσα υπογράμμισε «τι θα πει απολίθωμα; Τα τραγούδια έχουν την ιστορία τους. Αν δεν του αρέσει να μην το ακούει. Το τραγούδι αυτό είναι παλιό ρεμπέτικο, αρχοντορεμπέτικο. Είναι ντροπή να σκαλίζω ανθρώπους που έγραψαν τραγούδια και έγιναν επιτυχίες. Είναι τραγούδια γραμμένα μέσα απ’ τη ζωή».

Υπενθυμίζεται ότι ο Light είχε επισημάνει για το ρεμπέτικο «ζητάμε από μία νέα κοπέλα να τραγουδήσει ένα τραγούδι, συγγνώμη κιόλας, απολίθωμα και να το φέρει τι; Ποιο είναι το ζητούμενο αυτού του show; Ποιο είναι το ζητούμενο από τον νικητή του «Fame Story»; Γιατί λοιπόν δεν τους βάζουμε την επόμενη εβδομάδα να κάνουν και yodeling ή να βάλουμε κάποιον να μας πει σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο κάτι απαρχαιωμένο; Αρχικά, ντερμπεντέρισσα εγώ δεν ξέρω καν τι σημαίνει. Το 2023 ποιος που δεν είναι σε talent show το τραγουδάει αυτό το τραγούδι;».

Η απάντηση της Μαριώς στον Light


Πηγή

Διαβάστε επίσης: