10 μήνες μετά τον χαμό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: 2ο χτύπημα της μοίρας για την αδερφή του Βασίλισσα Σοφία

November 1, 2023

10 μήνες μετά τον χαμό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: 2ο χτύπημα της μοίρας για την αδερφή του Βασίλισσα Σοφία


Διαφ.

Η Βασίλισσα Σοφία, που σκέφτεται τη μόνιμη επιστροφή της στην Ελλάδα, ξέσπασε σε κλάματα, μπροστά στις κάμερες, εξαιτίας των οικογενειακών προβλημάτων που έχει.

Ειδικότερα, η αδερφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα κλάματά της μπροστά στις κάμερες, καθώς δεν ήταν καλεσμένη στο πάρτι για τα γενέθλια και την αποφοίτηση της εγγονής της, Ελεονώρας, σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα.

Άσχημες οι σχέσεις της βασίλισσας Σοφίας με την οικογένειά της

Η 85χρονη έχει απομακρυνθεί από τον γιο της, Φίλιππο, που είναι ο νυν βασιλιάς της Ισπανίας, δεν έχει καμία σχέση με τον Χουάν Κάρλος και βλέπει σπάνια τις εγγονές της, εξαιτίας των κακών σχέσεων με τη μητέρα τους.

Πριν από τέσσερα χρόνια, οι σχέσεις στο παλάτι της Ισπανίας ήταν τεταμένες, αλλά οι γέφυρες επικοινωνίας δεν είχαν κοπεί, με την επί 39 χρόνια βασίλισσα της Ισπανίας να δηλώνει χαρούμενη, όπως όταν πήγαινε να επισκεφθεί τον Χουάν Κάρλος σε νοσοκομείο ή όπως τότε που δήλωνε ότι αντλεί δύναμη από το δέσιμο της οικογένειάς της.

«Η οικογένεια, πάντα η οικογένεια και το να μπορείς να είσαι χρήσιμος για την χώρα, αυτό ναι είναι κάτι που μου αρέσει. Το να μπορείς να είσαι χρήσιμος, και το να δουλεύεις, να συνεχίζεις να δουλεύεις», υπογράμμιζε.

Η βασίλισσα Σοφία ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα, έχει αποφασίσει να μην περάσει τα τελευταία της χρόνια κοντά στον άντρα που πλήγωσε, τόσο την ίδια, όσο και το θεσμό της ισπανικής μοναρχίας, ενώ οι ψυχρές σχέσεις με τον γιο, τη νύφη και τις εγγονές της, τη σπρώχνουν προς την Αθήνα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: