«Αυτές οι παλιόγριες που πηγαίνουν στην λαϊκή»: Θύελλα αντιδράσεων με τις αισχρές δηλώσεις της Super Κικής

November 1, 2023

«Αυτές οι παλιόγριες που πηγαίνουν στην λαϊκή»: Θύελλα αντιδράσεων με τις αισχρές δηλώσεις της Super Κικής


Διαφ.

Ξέσπασε η Σούπερ Κική για την κίνηση στους δρόμους της πόλης, τις ηλικιωμένες γυναίκες και τους ποδηλάτες, σε βίντεο που ανάρτησε στο instagram, προκαλώντας αντιδράσεις, για ακόμη μία φορά.

Οι δηλώσεις της Σούπερ Κικής που προκάλεσαν σάλο

Ειδικότερα, η instagrammer αρχικά αναφέρθηκε με έντονο τρόπο στις ηλικιωμένες, που μεταφέρουν τα καρότσια της λαϊκής αγοράς, δημιουργώντας πρόβλημα, κάποιες φορές, στην κυκλοφορία και στη συνέχεια τα «έβαλε» με τους ποδηλάτες.

Η Σούπερ Κική “τα ρίχνει” σε ηλικιωμένες και ποδηλάτες για την κίνηση στους δρόμους

Όπως υπογράμμισε στο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram «Οι βρωμ@γριες που περνάνε από τη λαϊκή και το μισό καροτσάκι προεξέχει στη μέση του δρόμου, φταίω εγώ τώρα να το πάρω μαζί μου το καροτσάκι που πάω να κάνω pilates; Δεν φταίω γιατί η γριά σου λέει: Δεν με νοιάζει, πέρνα από το καροτσάκι μου και μη μου το ακουμπήσει το καροτσάκι θα γίνει σκοτωμός».

Σε άλλο σημείο του βίντεο, η instagrammer παρουσιάζεται να φωνάζει κάποιον οδηγό, ο οποίος παραλίγο να την κλείσει στη μέση του δρόμου, την ίδια στιγμή που περνούσε μπροστά της και ένας ποδηλάτης, στον οποίο φώναξε «φιλότιμο, φιλότιμο… στο διάολο, θα σας παρακαλούμε για να περάσουμε. Ο άλλος εδώ με το ποδήλατο, έλα καημένε…».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: