Το έδειξε στους καλεσμένους την ώρα του γάμου: Σάλος με το μήνυμα γαμπρού κρυφά από τη νύφη μέσα στην εκκλησία

November 2, 2023

Το έδειξε στους καλεσμένους την ώρα του γάμου: Σάλος με το μήνυμα γαμπρού κρυφά από τη νύφη μέσα στην εκκλησία


Διαφ.

Το μήνυμα που έστειλε ένας γαμπρός, την ώρα του γάμου του, προς τους καλεσμένους, έγινε viral και ξεσήκωσε μεγάλη κουβέντα στο διαδίκτυο.

Ειδικότερα, ένας άνδρας που παντρευόταν, πυροδότησε συζήτηση στο TikTok, με ένα βίντεο που ανέβασε από την ημέρα του γάμου του, στο οποίο φαίνεται να δείχνει ένα μήνυμα στους καλεσμένους του.

Την ώρα που ο γαμπρός δίνει όρκους αιώνιας αγάπης, μαζί με την σύντροφό του, βάζει στην πλάτη του το κινητό του τηλέφωνο, που έγραφε στην οθόνη με μεγάλα γράμματα «βοηθήστε με».

Το βίντεο έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 34,5 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια από τους χρήστες της πλατφόρμας.

Δίχασε το περιεχόμενο του μηνύματος

«Προφανώς έχει φοβερή αίσθηση του χιούμορ και υποθέτω το ίδιο και για την σύντροφό του. Ξέρει ποιον παντρεύεται. Λατρεύω τους ανθρώπους με αίσθηση του χιούμορ που μπορούν να σε κάνουν να γελάσεις», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος υπογράμμισε «Ο πατέρας μου είχε βάλει ένα αντίστοιχο μήνυμα στο κάτω μέρος των παπουτσιών του. Όλοι γέλασαν. Ήταν πολύ αστείο», ανέφερε κάποιος άλλος.

Βέβαια, υπήρχαν και εκείνοι που δεν βρήκαν αστείο το βίντεο, σημειώνοντας «Αν ήταν ο μελλοντικός μου σύζυγος και έκανε κάτι τέτοιο μετά θα έψαχνε για γυναίκα».

Το χιουμοριστικό μήνυμα που έστειλε ο γαμπρός

@mrjexer

Wedding day blues!!!

♬ original sound – Mike Resendez999


Πηγή

Διαβάστε επίσης: