H τύχη θα τους γυρίσει την πλάτη: Τα 4 πιο άτυχα ζώδια για τον Νοέμβριο 2023, θα περάσουν 1 πολύ άσχημο μήνα

November 2, 2023

H τύχη θα τους γυρίσει την πλάτη: Τα 4 πιο άτυχα ζώδια για τον Νοέμβριο 2023, θα περάσουν 1 πολύ άσχημο μήνα


Διαφ.

Τα άτυχα ζώδια για το μήνα Νοέμβριο, θα πρέπει να οπλιστούν με αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, καθώς θα αντιμετωπίσουν πολλά εμπόδια.

Ειδικότερα, θα πρέπει να προσέχουν λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένα να διαχειριστούν τα όποια θέματα παρουσιαστούν.

Τέσσερα τα άτυχα ζώδια για τον μήνα Νοέμβριο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μετέωρο βήμα

Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 24/11, κανονικά θα έπρεπε να χαίρεσαι, αφού σου δίνει την ευκαιρία να… ξεπαστρέψεις (μεταφορικά πάντα) αντιπάλους και εχθρούς. Έλα όμως που αν είσαι του γ’ δεκαημέρου, εκεί στις αρχές, έχεις απέναντι Ουρανό και οι πιθανότητες αλλάζουν.

Εξελίξεις απρόσμενες και όχι ευχάριστες, προκλήσεις, αλλά και ανατροπές να περιμένεις τόσο στις 4, όσο και στις 11, που θα γίνει το έλα να δεις, αλλά και στις 13 όπου η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου γίνεται με τον ακατανόμαστο απέναντι και τα φέρνει όλα τούμπα.

Από πού να φυλαχτείς δε θα ξέρεις και οι σχέσεις σου μοιάζουν με το μετέωρο βήμα του πελαργού… Εσύ του α’ δεκαημέρου, μια χαρά ήσουν, αλλά η μετάβαση του Ερμή και μετέπειτα του Ήλιου στον Τοξότη και τα τετράγωνά τους με τον Κρόνο, φέρνουν δυσκολίες και στα οικονομικά και συναισθηματική μιζέρια.

Ρευστό λίγο, έξοδα πολλά κι ένας καινούργιος πονοκέφαλος θα σε ταλαιπωρήσει. Στις 24/11 έρχεται και ο Άρης στον Τοξότη κι αυτός να τετραγωνιστεί με τον Κρόνο και το αδιέξοδο θα μεγαλώσει, ενώ κι η Πανσέληνος στους Διδύμους, στις 27/11, μάλλον κι αυτή… χρήματα θα θέλει να δώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Σφίγγει κι άλλο το ζωνάρι

Εσύ του γ’ δεκαημέρου είσαι αυτός που θα χάσει τη μπάλα, αφού οι διαδοχικές αντιθέσεις του Ερμή, του Ήλιου και του Άρη στον Σκορπιό με τον Ουρανό απέναντί σου, αλλά κι η Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου στην οποία συμμετέχει πυροδοτούν εντάσεις, φέρνουν τα πάνω-κάτω και εννοείται ότι μόνο η αστάθεια είναι δεδομένη.

Ρήξεις, τσακωμοί, χωρισμοί, αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές και αιφνιδιασμοί συνθέτουν ένα σκηνικό στις σχέσεις, που η μόνη περίπτωση να μη σε… αγγίξουν είναι να προκαλέσεις εσύ το χαμό κι όπου βγει.

Αν είσαι του α’ δεκαημέρου, η διαδοχική έλευση του Ερμή, του Ήλιου και στις 24/11 του Άρη στον Τοξότη και τα τετράγωνά τους με τον Κρόνο, αλλά και η Πανσέληνος στις 27, σφίγγουν το ζωνάρι γιατί θα αυξήσουν τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και θα σε αναγκάσουν να περιορίσεις ακόμα περισσότερο τα έξοδά σου.

Αν είχες, δε, παρτίδες με πιστωτικά ιδρύματα, εφορία ή ασφάλεια, τότε θα κληθείς να κάνεις διακανονισμό που οι όροι του θα είναι ασφυκτικοί. Και σεξουαλικά, πάντως, θα σου πέσει η διάθεση.

Το άμεσο μέλλον των άτυχων ζωδίων

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρυάδα

Τα δύσκολα ξεκινούν για σένα από τις 10/11 και μετά, αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, αφού η μία κρυάδα θα έρχεται μετά την άλλη, αφού Ερμής, Ήλιος και Άρης θα περάσουν διαδοχικά στον 7° ηλιακό σου οίκο και θα κάνουν τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, αλλά και με την Πανσέληνο στις 27.

Θα ζοριστείς αρκετά στις συνεργασίες σου, στα επαγγελματικά σου θα υπάρχουν προβλήματα, ενώ στη σχέση σου θα επικρατεί μιζέρια και απογοήτευση.

Αν είσαι του γ’ δεκαημέρου, 17 και 27 του μήνα να έχεις μάτια και στην πλάτη γιατί στη δουλειά σου θα στηθούν παγίδες που θα σου είναι δύσκολο να τις αποφύγεις. Ενδεχομένως, μάλιστα, να υπάρχουν άτομα που δείχνουν φιλικά, όμως μπορούν να σου κάνουν μεγάλη ζημιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Υπέρβαρο

Ένα από τα άτυχα ζώδια είναι οι οι Παρθένοι. Τελευταίο στη λίστα είναι το ζώδιό σου, καθώς, αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, ο Κρόνος απέναντί σου θα ενεργοποιηθεί με τα τετράγωνα του Ερμή, του Ήλιου και του Άρη στον Τοξότη, αλλά και την Πανσέληνο στους Διδύμους, στις 27/11.

Το κεφάλι θα σε πιάσει από τα θέματα που θα προκύψουν, τόσο στο σπίτι και με τα μέλη της οικογένειάς σου, όσο και με τις σχέσεις σου, όπου αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει κατανόηση, σε φορτώνουν σαν το βόδι, με όλες τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις και μετά σου ζητάνε και τα ρέστα, αν δεν γίνεται κάτι. Πιθανό να έχεις ζημιές, που θα σε φέρουν στο αμήν.

Αν ανήκεις στο γ’ δεκαήμερο, 17 και 27 του μήνα, τσέκαρε κιόλας τι ισχύει και τι όχι, τι είναι αλήθεια και τι ψέμα, αλλιώς, αν πας καλή τη πίστη, θα την πατήσεις την πεπονόφλουδα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: