Κανένας συγγενής: Αυτή είναι η άγνωστη κληρονόμος της Μαίρης Χρονοπούλου, μαθεύτηκε η ταυτότητά της-Τι της αφήνει

November 2, 2023

Κανένας συγγενής: Αυτή είναι η άγνωστη κληρονόμος της Μαίρης Χρονοπούλου, μαθεύτηκε η ταυτότητά της-Τι της αφήνει


Διαφ.

Άνοιξε η διαθήκη της αείμνηστης Μαίρης Χρονοπούλου και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αγαπημένη ηθοποιός άφησε την περιουσία της σε δύο κληρονόμους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», η διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου κατατέθηκε από τη συμβολαιογράφο Κορωπίου, Αγγελική Αχειμάστου, το πρωί της Δευτέρας στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα και τις οποίες μεταφέρει με επιφύλαξη, στη διαθήκη αναφέρεται το όνομα μίας γυναίκας που φέρεται να είναι ανάμεσα στις βασικές κληρονόμους της αείμνηστης ηθοποιού.

Μαίρη Χρονοπούλου: Τι φέρεται να αφήνει στην προηγούμενη οικιακή βοηθό της

Αναλυτικότερα, στη διαθήκη αναφέρεται το όνομα της Λαμάρα, της προηγούμενης οικιακής βοηθού που φρόντιζε τη Μαίρη Χρονοπούλου, όταν εκείνη ήταν κατάκοιτη για περισσότερα από 25 χρόνια. Σήμερα η γυναίκα βρίσκεται στην Γεωργία.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η πρώην οικιακή βοηθός είναι μια από τις ισχυρότερες κληρονόμους της ηθοποιού, αφού η Μαίρη Χρονοπούλου της κληροδοτεί ένα διαμέρισμα, και συγκεκριμένα το πατρικό της μητέρας της στα Πατήσια, αλλά και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Την ίδια ώρα, άγνωστο παραμένει το αν υπάρχει και δεύτερη διαθήκη που να έχει αφήσει η Μαίρη Χρονοπούλου, με τον επικοινωνιολόγο της ηθοποιού, Γιάννη Αρμουτίδη, να αφήνει σχετικά ερωτηματικά και να συνδέει αυτό το ενδεχόμενο με την πρόσφατη διάρρηξη στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: