Την ξεφτίλισε στη μέση του δρόμου: Χυδαία επίθεση άνδρα στην Καινούργιου “Με κοιτούσε ο κόσμος, ήθελα να κρυφτώ”

November 2, 2023

Την ξεφτίλισε στη μέση του δρόμου: Χυδαία επίθεση άνδρα στην Καινούργιου “Με κοιτούσε ο κόσμος, ήθελα να κρυφτώ”


Διαφ.

Ένα άγνωστο περιστατικό με έναν άνδρα στο δρόμο περιέγραψε την Τετάρτη 1/11 η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της στον Alpha.

Όπως είπε η ίδια, δέχτηκε χυδαία λεκτική επίθεση από έναν άνδρα στον δρόμο, μπροστά στον κόσμο, επειδή… δεν είχε παρκάρει καλά το αυτοκίνητό της.

Η Κατερίνα, μάλιστα, δε δίστασε να παρομοιάσει τον συγκεκριμένο άνδρα με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, καθώς ο ίδιος -μεταξύ άλλων- την αποκάλεσε και «π@τσαβούρα».

«Με έβρισε ένας προχθές στον δρόμο… Έχω κάνει ένα παρκάρισμα άθλιο. Άθλιο! Και τι τον ενοχλούσε στην τελική αυτόν που εγώ πάρκαρα το δικό μου αμάξι χάλια. Δεν ενοχλούσα κάποιον. Το τι βρισίδια μου έριξε, παιδιά, δεν καταλαβαίνετε. Ντράπηκα! Με κοιτούσε ο κόσμος μετά κι ήθελα να κρυφτώ!

Μου ‘ρθε να του πω ‘ρε μεγάλε, το δικό σου πάρκαρα; Το δικό μου πάρκαρα!’. Δικαίωμά μου, δεν ενοχλούσα κάποιον, ήθελα να το παρκάρω χάλια. Τι π@τσαβούρα με είπε, τι αυτό με είπε… Δεν καταλαβαίνετε! Ούτε ο Μπέος να ήταν, με στόλισε!», είπε γελώντας η παρουσιάστρια του ALPHA.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: