Με τεράστια τρουκς & βελούδινη κορδέλα: Η Έλλη Στάη πήγε έτσι στο θέατρο & παραδίδει μαθήματα στυλ στα 69 της

November 2, 2023
Η Έλλη Στάη εμφανίστηκε στο θέατρο με μεγάλα τρουκς και μια βελούδινη κορδέλα, ενώ στα 69 της διδάσκει μαθήματα στυλ.

Με τεράστια τρουκς & βελούδινη κορδέλα: Η Έλλη Στάη πήγε έτσι στο θέατρο & παραδίδει μαθήματα στυλ στα 69 της


Διαφ.

Μια νέα βραδινή έξοδο πραγματοποίησε η Έλλη Στάη την Τρίτη 31/10. Συγκεκριμένα πήγε στην πρεμιέρα της παράστασης “Ο ιμπρεσάριος από τη Σμύρνη” στο Εθνικό Θέατρο.

Για την εμφάνισή της στο θέατρο φόρεσε ένα μαύρο σύνολο με αμάνικο τοπ με μεγάλα τρουκς και βελούδινη κορδέλα στο στήθος.

width=650

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που βλέπουμε στο Open ως σχολιάστρια κράτησε μια επώνυμη δερμάτινη τσάντα και το μακιγιάζ της ήταν λαμπερό ενώ χτένισε τα κατάξανθα μαλλιά της σε χαλαρή μπούκλα.

Η Έλλη Στάη μίλησε στους δημοσιογράφους τηλεοπτικών συνεργείων για το νέο της επαγγελματικό βήμα στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ενώ μίλησε ανοιχτά για την απόφασή της να μην είναι στην καθημερινή ζώνη.

“Όπου υπάρχει δημόσιος χώρος αλλά και μη δημόσιος υπάρχει ανταγωνισμός. Έχετε πάει να δείτε γιατρούς και δικηγόρους; Είναι στη φύση του ανθρώπου. Αλίμονο αν δεν έχω βιώσει ανταγωνισμό, το αντιμετώπισα με ηρεμία. Ο καθένας αντιμετωπίζει τα πράγματα βάσει του χαρακτήρα του. Συμβουλές εδώ δεν υπάρχουν, όποιος δίνει συμβουλές μάλλον λέει γενικότητες. Στο Open κάνω κάτι που μου πάει αυτή την περίοδο της ζωής μου. Έχω φύγει από αυτό που λέμε “καθημερινή τηλεόραση”, έπρεπε να φύγω, κάποια στιγμή κλείνουν οι κύκλοι αλλά αυτό είναι κάτι που μου αρέσει” ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

width=485

width=640


Πηγή

Διαβάστε επίσης: