Δεν μάσησε τα λόγια της: Η Μέγκι Ντρίο μίλησε για την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή & τα είπε έξω από τα δόντια

November 2, 2023

Δεν μάσησε τα λόγια της: Η Μέγκι Ντρίο μίλησε για την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή & τα είπε έξω από τα δόντια


Διαφ.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την δημοσιογράφο, Χριστίνα Βουδούρη έκανε η Μέγκι Ντρίο.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις στυλιστικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή αλλά και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που φέτος παρουσιάζει το «Shopping Star».

Σε ερώτηση για τις αποκαλυπτικές ενδυματολογικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή στην πρεμιέρα της το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Βοτανικό, οι οποίες συζητήθηκαν ποικιλοτρόπως, η πρώην παίκτρια του GNTM είπε:

«Είναι και μάνα, ζήσε την προσωπική σου ζωή, δεν έχει κανένας δικαίωμα να σου πει τίποτα αλλά για σεβασμό του παιδιού της οικογένειας που έχεις ίσως πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω το στυλ και τις εμφανίσεις σου».

Τέλος, αναφερόμενη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου η Μέγκι Ντρίο εξέφρασε για ακόμη μία φορά τη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό της, δηλώνοντας:

«Δεν μου αρέσει καθόλου. Απορώ γιατί την παίρνουν στις εκπομπές, για να πτωχεύουν τα projects και τα κανάλια που την πληρώνουν τσάμπα; Αφού δεν κάνει νούμερα. Δεν έχει να μας μάθει τίποτα για τη μόδα, δεν είναι μοντέλο».

«Είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που προσπαθεί τόσα χρόνια να γίνει κεντρική και δεν της βγαίνει. Δεν έχει να δώσει κάτι στη μόδα πλέον, το ‘χει παρατήσει», καταλήγει η Μέγκι Ντρίο.

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: