Επική γκάφα, “πάγωσε” στην πρεμιέρα η Ζήνα Κουτσελίνη: Άφησαν το μικρόφωνο ανοιχτό & ακούστηκε αυτό που δεν έπρεπε

November 2, 2023

Επική γκάφα, “πάγωσε” στην πρεμιέρα η Ζήνα Κουτσελίνη: Άφησαν το μικρόφωνο ανοιχτό & ακούστηκε αυτό που δεν έπρεπε


Διαφ.

Η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή χθες το βράδυ της Τετάρτης (1/11) ομολογουμένως σε μια τηλεοπτική ώρα που δεν την είχαμε συνηθίσει. Ωστόσο όπως και σε κάθε πρεμιέρα όλοι προσπάθησαν ώστε να πάνε όλα στην εντέλεια αλλά υπήρχαν και κάποια απρόοπτα τα οποία προκλήθηκαν από ένα μικρόφωνο που ήταν ανοιχτό.

Επική γκάφα, “πάγωσε” στην πρεμιέρα η Ζήνα Κουτσελίνη

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του Star ανέφερε «Αχ, Καλησπέρα αλλά αφήστε με να ζήσω τη στιγμή αυτή που ζω. Θα μου πείτε γιατί βράδυ! Όλα αυτά τα χρόνια λόγω σήμανσης ήταν σα να γράφαμε έκθεση για το γυμνάσιο. Νιώθω τώρα ότι μπορούμε να γράψουμε μια έκθεση και για τις Πανελλήνιες. Όλοι μαζί θα γίνουμε μια παρέα διάδρασης»

Για να ξεκινήσουν στη συνέχεια και τα μικρο απρόοπτα καθώς ένα μικρόφωνο έμεινε κατά λάθος ανοιχτό και ακούστηκε ένας δημοσιογράφος-συνεργάτης της εκπομπής να βρίζει.

«Έχουμε και κακοποίηση λεκτική και σωματική και τα πάντα, γιατί δεν είναι όπως ο διπλανός του, Νεόφυτε, Αριστοτέλη, Γιάννη…», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας για να διακοπεί στη συνέχεια από μια φράση που δεν έπρεπε να ακουστεί. «Έχω ένα μ@δ0μ0

Διαβάστε επίσης: