«Να κοπεί άμεσα αυτό το χάλι»: Οργή τηλεθεατών για όσα είδαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, έφαγε άγριο κράξιμο

November 3, 2023

«Να κοπεί άμεσα αυτό το χάλι»: Οργή τηλεθεατών για όσα είδαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, έφαγε άγριο κράξιμο


Διαφ.

Την Τετάρτη, 1η Νοεμβρίου, κάνοντας το ντεμπούτο της, η δημοφιλής Ζήνα Κουτσελίνη άνοιξε την αυλαία στη νέα της βραδινή εκπομπή, με τίτλο “Ζήνα το βράδυ” στο κανάλι Star.

“Ζήνα το βράδυ”: Δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο

Παρόλα αυτά, η πρώτη εκπομπή δεν συνάντησε τις θερμότερες αντιδράσεις στο Twitter από τους θεατές. Οι βασικοί λόγοι κριτικής περιλαμβάνουν την σήμανση καταλληλότητας του περιεχομένου της εκπομπής, την ώρα προβολής, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο συζητήθηκε το θέμα του γάμου των ομοφυλόφιλων.

Κατά την έναρξη της εκπομπής, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε συνοπτικά στη θεματολογία της εκπομπής και τους λόγους που την οδήγησαν να επιλέξει τη βραδινή ζώνη για τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Καλησπέρα! Αλλά αφήστε με να ζήσω τη στιγμή αυτή που ζω. Δώσε μου τα πλάνα αυτής της εκπομπής και δεν μπόρεσα να απολαύσω το σκηνικό γιατί ήμουν στα παρασκήνια. Θα μου πείτε γιατί βράδυ. Ξέρετε γιατί; Όλα αυτά τα 9 χρόνια λόγω σήμανσης ήταν σαν να γράφουμε έκθεση για το Γυμνάσιο. Νιώθω τώρα που πήγαμε το βράδυ ότι μπορούμε να γράψουμε μια έκθεση και για τις Πανελλήνιες και για τη ζωή γενικότερα. Και να αλλάξουμε τα δεδομένα αλλά να μάθουμε τι είναι αυτό που συμβαίνει σήμερα. Και εσείς θα μάθετε και εγώ θα μάθω και θα γίνουμε μια ομάδα διάδρασης. Δεν μου αρέσει στη ζωή να λέω πολλά πράγματα αλλά η σχέση μας να χτίζεται».

Τέλος, η εκπομπή σημείωσε χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, με 7,9% στο δυναμικό κοινό και 9,7% στο σύνολο του κοινού, κάτι που επίσης σχολιάστηκε από διάφορους λογαριασμούς στο Twitter.

Ακολουθούν τα σχόλια στο Twitter:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: