Ήταν θέμα χρόνου: Διαζύγιο “βόμβα” για Χάρι και Μέγκαν; Το μεγάλο “αγκάθι” & η διαφωνία που φέρνει την οριστική ρήξη

November 3, 2023

Ήταν θέμα χρόνου: Διαζύγιο “βόμβα” για Χάρι και Μέγκαν; Το μεγάλο “αγκάθι” & η διαφωνία που φέρνει την οριστική ρήξη


Διαφ.

Ακόμη και ένα χρόνο μετά τον θάνατο της βασίλισσας της Αγγλίας, γεγονός που θεωρητικά θα έπρεπε να βάλει τέλος στη διαμάχη μεταξύ του γιου του βασιλιά, νυν Καρόλου, και του παλατιού, τα σύννεφα πάνω από το σπίτι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ δεν πρόκειται να φύγουν. Κι αυτό γιατί φαίνεται ότι το ζευγάρι έχει προβλήματα αυτή τη στιγμή.

Σε αναβρασμó ο βασıλıκός κόσμος

Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό WOMAN, ανώνυμη πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε ότι το ζευγάρι έχει άλλες προτεραιότητες πλέον και η έντονη διαφορά μεταξύ τους προκαλεί ρήγμα στη σχέση τους.

Ο πρίγκιπας θα εξέταζε το ενδεχόμενο να αποκτήσει τρίδυμα υπό ορισμένες συνθήκες, προκειμένου να αφιερωθεί στην οικογένειά του και στα δύο παιδιά του. Ωστόσο, προκειμένου να ενισχύσει το εισόδημά της, η πρώην ηθοποιός επικεντρώνεται κυρίως στην καριέρα της και στο πώς θα χτίσει τη φήμη της στους τομείς στους οποίους εργάζεται επαγγελματικά.

Δıαζύγιο-βóμβα για πρίγκιπα Χάρυ και Μέγκαν Μαρκλ;

«Επικρατεί η αίσθηση ότι ο Χάρι θέλει να επικεντρωθεί στη φιλανθρωπική εργασία και την οικογένειά του, ενώ η Μέγκαν είναι πολύ πιο συγκεντρωμένη στο να προωθήσει το brand της» όπως ανέφερε η πηγή στο περιοδικό, το οποίο αρχικά παρουσίασε το ζευγάρι στο εξώφυλλό του.

Η Meghan αναζητά τη μεγάλη της ευκαιρία στον χώρο της μόδας, ελπίζοντας να σχεδιάσει τα κομμάτια που φέρουν την υπογραφή της. Μπορεί ακόμη και να εξετάσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην υποκριτική, δεδομένης της διαφαινόμενης ανακωχής στη διαμάχη της με το παλάτι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: